Logomain

Magyarország legjobb fashion videói: Ön dönt 4.

By Séllei Lilla 2010. december 31. 09:57

szerk at hg dot hu

Fashion_video_festival_39920130603-19838-d45uxc.gallery

Fashion Video Festival

Fashion_video_festival120130603-19838-xeg06.gallery

Fashion Video Festival díj

Fashion_video_festival220130603-19838-1sf0cke.gallery

Fashion Video Festival

Fashion-video_24020130603-19838-c9xzcj.gallery

Fashion Video Festival_240

Fashion_video_szavazas_520130603-19838-19usx82.gallery

Szavazás eredmény: Magyarország legjobb fashion videói: Ön dönt 4.

A szakmai zsűri után most a közönségen a sor, hogy megszavazzák melyik a legjobb divatvideó!

Bár már véget ért a Fashion Video Festival, ahol a neves szakmai zsűri megválasztotta a három nyertes filmet, de most a közönségen a sor. Egy több hetes szavazássorozatban dönthetik el az olvasók, azaz nézők, hogy szerintük mely alkotások tartoznak a dobogósok közé. A öt plusz egy hétig tartó szavazás nyerteseit természetesen ezúttal is megjutalmazzuk.

A három héten egy cikkben nyolc-nyolc, majd kétszer hét-hét film kerül ki. Minden egyes cikk alatt az adott videók közül a leginkább tetszőre szavazhatnak az olvasók egy teljes hétig, tehát a következő videógyűjtemény kikerüléséig. A heti nyertes videókat a legutolsó cikkben a hatodik héten újra megszavaztatjuk, és így alakul majd ki a legjobb alkotás, amelyek alkotói a fashiondays.hu jóvoltából a 100 ezer forintos ajándékutalványt, a Maybelline részéről 25 ezer forintos nyereménycsomagot és 25 ezer forintos Dora Abodi ajándékcsomagot kapják majd. Az első héten kikerült nyolc alkotásról szóló cikk itt olvasható, a második héten kikerült hét videó pedig itt, valamint a harmadik heti adag itt található, a már lezárult szavazások állása pedig a cikkek végén látható.

Specular Seduction - Krasznai Zoltán
A Specular Seduction videót Krasznai Zoltán fotós jegyzi, akinek a munkáival nemcsak a divat iránt érdeklődők, hanem az extrémsport rajongók is találkozhattak már például az Offline magazinban.

Specular Seduction - Krasznai Zoltán

Muse - Tombor Zoltán
A Muse című kisfilm operatőre és egyben rendezője is az egyik legnépszerűbb hazai divatfotós Tombor Zoltán. „A múzsa“ című kisfilm egy nemrég Milánóban készült editorial fotózás rövid történetét mutatja be. Egy gyönyörű nő ihlette portrésorozat mozgóképen.

Muse - Tombor Zoltán

Ivy - Visnyovszky János
Az Ivy című videó Konsánszky Dóra 2010/2011-es őszi-téli Sintony című kollekciójának image filmje.

Ivy - Visnyovszky János

Princess - Nuance Agency
A fesztiválra nemcsak egy image film érkezett, hiszen Konsánszky Dóra kollekciója mellett Tóth Bori aktuális gyűjteményéhez is készült ilyen klip.

Princess - Nuance Agency

Innocence is Dripping Red - Richweisz Péter
Richweisz Péter filozófiát végzett az ELTE-n, majd 1997-ben Londonba költözött és fotós karrierbe kezdett. Több csoportos és egyéni kiállítása volt mind itthon, mind Londonban és Dubaiban. Olyan ügyfelei vannak, mint például a Gucci vagy a Bugatti. Operatőrként működött közre az Innocence is Dripping Red című videóban.

Innocence is Dripping Red - Richweisz Péter

Meatshot - MÁS
A Meatshot a MÁS csapat image videója. “Az alap koncepció az volt, hogy egy mozgóképes lookbook jellegű anyagot készítsünk, azaz a tervezők kollekcióját olyan videón keresztül mutassuk be, amely a videoklip és a divatfotó sorozat között helyezkedik el. Kulcskérdés volt, hogy a film értelmet adjon a mozgóképes kivitelezésnek, és az állóképes divat promócióval szembeni előnyöket és vizuális lehetőségeket hangsúlyozza. A MÁS kollekcióját egy nagyon egyszerű, de rendhagyó térben mutatjuk be. Egy lerobbant szoba, tele ventilátorokkal. A ventilátorok ritmusa, forgása egyszerre vált ki nyomasztó és légies hatást. A modellek ebben a szűk térben mozognak egyedül. A vágástechnikának köszönhetően ez az egyszerű szituáció besűrűsödik, életre kel. A filmszakadás és kiégés effektek erősítik a videó "soft trash" hangulatát.” - mondták az alkotók.

Meatshot - MÁS

Meatshot - Annaeva
Az Annaeva márka számára is készült image videó. “Célunk egy olyan divat videó készítése volt, amely a statikus lookbook esztétikáját emeli át mozgóképbe. Szeretnénk kerülni, minden, a műfajban eddig megjelent sztenderdet, a VJ munkákra emlékeztető vágási technikákat, és effekteket, valamint az alkalmazott videók elcsépelt analóg / fél-analóg vizuális megoldásait. A film helyszíne, egy steril stúdió környezet homogén háttérrel. A modell ebben a klasszikus stúdió környezetben mozog, nyugalmi állapotból veszi fel a fotózásokról is ismert pózokat. Ebből a koreográfiából születendő finom mozgások képezik az utómunka alapját. Az ún. 3D trackelés technikájával, a modell és a ruha mozgásához különböző „elemek” rendelődnek hozzá, amelyek azt az illúziót keltik, hogy a grafikai elemek, animációk tökéletes szinkronban mozognak a modell testével. Fontos, hogy a grafikai értelemben minimalista elemek, a videó látványának kiegészítéseként jelennek meg és a ruhák karakterét hangsúlyozzák ki, nem csupán virtuális díszletként kiegészítve azokat” - mondták a koncepcióról az alkotók.

Meatshot - Annaeva

divat, szavazás, magyar divat, divatvideó, fashion videó Icon_print

Hg_pasaret_szponzor_title
Logomain
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317