Logomain

Magyarország legjobb fashion videói: Ön dönt 2.

By Séllei Lilla 2010. december 17. 10:21

szerk at hg dot hu

A szakmai zsűri után most a közönségen a sor, hogy megszavazzák melyik a legjobb divatvideó!

Bár már véget ért a Fashion Video Festival, ahol a neves szakmai zsűri megválasztotta a három nyertes filmet, de most a közönségen a sor. Egy több hetes szavazássorozatban dönthetik el az olvasók, azaz nézők, hogy szerintük mely alkotások tartoznak a dobogósok közé. A öt plusz egy hétig tartó szavazás nyerteseit természetesen ezúttal is megjutalmazzuk.

Fashion_video_festival220130603-19838-t4bofr.gallery

A három héten egy cikkben nyolc-nyolc, majd kétszer hét-hét film kerül ki. Minden egyes cikk alatt az adott videók közül a leginkább tetszőre szavazhatnak az olvasók egy teljes hétig, tehát a következő videógyűjtemény kikerüléséig. A heti nyertes videókat a legutolsó cikkben a hatodik héten újra megszavaztatjuk, és így alakul majd ki a legjobb alkotás, amelyek alkotói a fashiondays.hu jóvoltából a 100 ezer forintos ajándékutalványt, a Maybelline részéről 25 ezer forintos nyereménycsomagot és 25 ezer Forintos Dora Abodi ajándékcsomagot kapják majd. Az első héten kikerült nyolc alkotásról szóló cikk itt olvasható, a már lezárult szavazások állása pedig a cikkek végén látható.

Flux Breakfast - Koszti Zsuzsa
Koszti Zsuzsa VJ egy új stílust szeretne megteremteni, amit flux-nak nevez. Ebben a stílusban készült a Fashion Video Festivalra beadott pályamunkája is. A fekete élelmiszerekkel szeretne kontrasztos világot alkot, az összhatás pedig elektronikus zenével fokozzák

Flux Breakfast - Koszti Zsuzsa

Time to Change - Judy Dudás, Trunkó Bálint
Dudás Judit férfiruha kollekcióját már a Krea tanévzáró divatbemutatóján meg lehetett csodálni, most ebben a videóban is ezek a darabok játsszák a főszerepet. “A film bemutatja azt a férfiideált, aki nem fél megmutatni a társadalom által eddig nem elfogadott ruhadarabokat. Egyenes vagy görbe, fehér vagy fekete, a lényeg ugyanaz: Men! It’s time to change your attitude towards fashion! (Férfiak! Itt az ideje változtassatok a hozzáállásotokon a divathoz!)” - vallják a készítők.

Time to Change - Judy Dudás, Trunkó Bálint

Words in my head are like voices underwater, they are distorted - Bolla Szilvia, Botos Dániel
Bolla Szilvia filmrendező és Botos Dániel fogorvostan-hallgatóból lett szabadúszó stylist közös alkotása a Words in my head are like voices underwater, they are distorted, azaz A szavak a fejemben olyanok akár a víz alatti hangok, torzultak. "A videó képi világával is pont ezt a torzulást, amorfizált szépséget igyekeztünk megjeleníteni." - tudtuk meg a készítőktől. A videóban a Je Suis Belle ruhái mellett Tomcsányi Dóri és Kovács Adél darabjai is láthatóak.

Words in my head like undistorted water - Bolla Szilvia

Baba - Kóti Réka
A Miss KK főszereplésével készült Baba című videót Kóti Réka fotós jegyzi. Kóti Réka leginkább különös hangulatú analóg lomográf technikával készült portré és divatfotóiról ismert. Miss KK a hazai street art egyik legkiemelkedőbb itthoni képviselője, aki babamontázsairól híres - a vele készült korábbi interjúnk itt olvasható.

Baba - Kóti Réka

Esőkabát Másképpen - Földi Petra
Földi Petra divattervező 2009-ben diplomázott a MOME ruha szakán, 2004 óta dolgozik a MÁS csapatban. A MÁS mindig is arra törekedett, hogy egy saját vizuális világot teremtsen. A videóban Földi Petra esőkabátjai láthatók.

Esőkabát Másképpen - Földi Petra

Teardropped - Magyar Gábor
Öt modell látható Fonyódi Giorgia ruháit felvonultató videóban.

Teardropped - Magyar Gábor

Deleted Identity - Balogh Balázs, Tóth-Kern Enikő
Tóth-Kern Enikő neve már egy divatanyag kapcsán felbukkant itt a hg-n. A cipőiről híres végzős MOME-s hallgató is közreműködött a Deleted Identity videóban. “A videó elsősorban az emberi külső és belő kapcsolatára reflektál, az elidegenedés és egyfajta hang nélküli párbeszéd dinamikája a szimbólumok segítségével, átültetve a fashion video műfajába. Inspirált egyfelől az ázsiai horrorfilmek atmoszférája, másfelől az elrejtőzés, anonimitás témája (megmutatni a rejtettet, elrejteni a nyilvánosat) – erre szolgáltak a maszkok, amiket külön erre a koncepcióra készítettünk.” - olvashattuk a videó leírásában.

Deleted Identity - Balogh Balázs, Tóth-Kern Enikő

divat, szavazás, magyar divat, divatvideó, fashion videó Icon_print

Hg_pasaret_szponzor_title
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317