Logomain

Ismét hg.hu Stylist Villámtalálka!

By Séllei Lilla 2010. december 3. 17:08

szerk at hg dot hu

Hg_stylist_rapid_randi_50020130603-19838-1vx2bad.gallery

hg.hu Stylist Rapdi Randi a Goubán_500

Fuster_anett20130603-19838-4xc2v4.gallery

füster anett

Gulacsy_vivien20130603-19838-tvhzm9.gallery

Gulácsy Vivien

Szemes_nora20130603-19838-wsog52.gallery

Szemes Nóra

Torma_maria20130603-19838-1tps5bx.gallery

Torma Mária

Rapid_randi_50020130603-19838-4xl3rv.gallery

hg.hu Stylist Villámtalálka

Decemberben ismét stílustanácsadást a hg.hu-val.

December 12-én vasárnap délután idén harmadszor szervezünk randevút stylistokkal. Az eseménynek természetesen most is van apropója, méghozzá az, hogy az Ourstyle Boutique webshopja után hamarosan megnyitja első offline boltját is a Lánchíd 19 Design Hotelban. A szállodában tartott karácsonyi divattanácsadást így egy ünnepek előtti nézelődéssel is összeköthetik az érdeklődők.

:image_68901

Villámtalálka a Merlinben a Design Héten

A villámtalálkát a szokásos forgatókönyv szerint rendezzük meg ezúttal is. Négy stylistunk, Szemes Nóra és a Kreaban végzett három stílusszakértő, Torma Mária, Gulácsy Vivien valamint Füster Anett egy-egy asztal mögött várják majd az érdeklődőket, akiknek 15 percben adnak stílustippeket és öltözködési tanácsokat.

Legnagyobb örömünkre a Design Hét során szervezett randevúra sem csak tinédzser lányok érkeztek, hanem az idősebb korosztály tagjai, valamint az erősebbik nem képviselői is. A decemberi alkalomra is várjuk mindkét nem mindenféle korosztályba tartozó tagjait. Torma Mária például kifejezetten a 40 év feletti hölgyeknek szeretne öltözködési tippekkel szolgálni.

Az üzletnek hála a várakozók sem unatkoznak majd, hiszen nemcsak megnézhetik, de akár meg is vásárolhatják a hazai kortárs divat legjavát. A hg.hu pedig ismét notesszal kedveskedik minden érdeklődőnek, amibe könnyedén feljegyezhetőek a szakértők javaslatai, tanácsai.

Időpont: 2010. december 12. 15:00-17:00
Helyszín: Lánchíd 19 Design Hotel
(Budapest 1. kerület Lánchíd utca 19.)
Facebook: az esemény a Facebookon is megtalálható

Kik is stylistjaink?

Szemes Nóra

Szemes Nóra öt éve dolgozik stylistként, a divatszakma legtöbb ágába belekóstolt, de ma inkább a személyistyling a szakterülete. “Szeretem, ha valaki a segítségemmel ki tud teljesedni, megtalálja előnyös tulajdonságait, tisztában lesz azzal, hogy tudja kifejezésre juttatni és nyomatékosítani önmagát.” Legutóbb a Zagabo 2010/2011-es őszi-téli kollekciója kapcsán merült fel a neve a hg.hu-n.

Füster Anett

Második stylistunk Füster Anett, aki a reklámszakmából nyergelt át a stylist hivatásra, és szintén a Kreában tanult. “Gondolni sem mertem volna, hogy ilyen gyorsan elindulhatok ezen a pályán, és az első év elvégzése után már teljes munkaidőben csinálhatom azt, amit imádok.” Számos fotóanyag mellett olvasható a neve, de a stílustanácsadás is az egyik imádott területe, hiszen számos zenész és híresség fordul hozzá divattippekért. Nagy szerepe van az Ourstyle Boutique webshopjának és showromjának létrejöttében is.

Gulácsy Vivien

Gulácsy Vivien csapatunk tagjaként a Design Héten debütált. Vivien szintén a Kreán sajátította el a stylist mesterség csínját-bínját. Bolla Szilvia fotóssal többször is dolgoztak már együtt, különös hangulatú alkotásaik állandó szereplői a hazai divatblogoknak. A fiatal lány hatalmas lelkesedéssel veti bele magát minden feladatba, így a rapid randi projektbe is.

Torma Mária

:image_66161

Torma Mária saját bevallása szerint évekig pályatévesztő volt, és egy felnőtt lány édesanyjaként hagyta ott az egészségügyet a divatért. Mária jelenleg is a Krea Kortárs Művészeti Iskola hallgatója. Céljai között szerepel, hogy széles körben megértesse a nőkkel, hogy a divat nemcsak a fiataloké. A rapid randin szeretne segíteni abban, hogy “a családanyák újból felfedezzék nőiességüket”, hogy megmutassa egy negyven feletti, hogyan lehet divatos stílusának és a korának megfelelően.

divat, program, stylist, magyar divat, rapid randi, stylist villámtalálka Icon_print

Hg_pasaret_szponzor_title
Logomain
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317