Logomain

Új LOFFICE nyílik a Király utcában

By Kovács Dániel 2010. november 15. 14:43

szerk at hg dot hu

A LOFFICE új coworking irodája kortárs művészeti kiállítással nyit, november 18-án a Király utca 14. szám alatt.

November 18-án 20 órakor Wahorn András nyitja meg Király András képzőművész kiállítását a LOFFICE új coworking irodájában, a Király utcai LOFFICE MINI-ben.

1220130603-19838-1vjl6v7.gallery

Az első LOFFICE bejárata

A coworking, azaz a „collaborative working“, mint közösségi munkatér koncepcióját megvalósító LOFFICE, újgenerációs munkahelyként és induló vállalkozásként is magasan a kezdeti elvárások felett teljesített. A 2009-ben 950 m2-en megnyílt klasszikus irodabérletet, közösségi térkihasználást illetve rendezvényhelyszínt nyújtó hatszintes épület, rövid idő alatt az egyik legközkedveltebb üzleti és művészeti találkozási ponttá vált Budapest központjában.

A környezettudatosság és ergonómia szellemiségében működő zöld iroda mára túllépte a kereteit, így november 18-án már következő irodaterét is megnyitja az üzleti és kulturális szempontból is központi helyszínnek számító Király utcában, LOFFICE MINI néven. A cég távlati céljai között a nemzetközi terjeszkedés lehetősége is szerepel, amire a második iroda megnyitását követően hangsúlyosabban fókuszálnak majd.

Nemzetközi összehasonlításban elmondható, hogy míg Nyugat Európában a hasonló beruházások megtérülési ideje 30-40 év, addig itthon ez a becsült idő mindössze 20-25 évre tehető. A coworking irodaként való ingatlan-kihasználás a klasszikus irodaházként való üzemeltetésnél hatékonyabb, változatosabb, ám a felmondási idő hiánya miatt bizonytalanabb bérleti konstrukció mentén értékesíthető.

A patinás pesti bérház harmadik emeletén található 207 m2-es nagypolgári lakásból kialakított coworking irodát a Paulay Ede utcai 6 emeletes LOFFICE-hoz hasonló belsőépítészeti koncepciók mentén alakította ki a Szupernova Design Csoport. A térben ötvözik a klasszikus nagypolgári elemeket, a szofisztikált, ergonominkus designt és a kortárs képzőművészetet. Ez utóbbi talán az egyik leghangsúlyosabb komponens, hiszen a LOFFICE hitvallása értelmében, olyan jó hangulatú, közösségi élményt jelentő, kreatív és produktív munkateret kínál, melynek falait a fiatal hazai képzőművészeti szcéna legkiválóbb képviselői „öltöztetnek“. Ezáltan a színvonalas munkavégzés és produktív hálózatépítés újgenerációs menedzsmentje mellett a kortárs műkereskedelem, mint befeketetés is hangsúlyos szerepet vállal a cég profiljában.

A LOFFICE MINI célcsoportja változatos és sokrétű. A tulajdonosok, a LOFFICE coworking irodájukhoz hasonlóan, az újonnan nyíló Király utcai irodában is várják mindazokat a hazai és nemzetközi cégeket, vállalkozókat, önálló és közösségi munkateret igénylő szakembereket, akik számára a kimagasló munkahelyi infrastruktúra és szofisztikált környezet mellett fontos a napi szintű hálózatépítés, ugyanakkor rugalmas munkabeosztásuk vagy projekt alapú tevékenységeik miatt nem szívesen költenének állandó irodabérletre egy klasszikus irodaházban.

Forrás: LOFFICE

belsőépítészet, iroda, loffice, közösségi iroda, 6. kerület, király utca, loffice mini, szupernova design csoport Icon_print

A Loffice bejárata előtti teret régi mintára gyártott, de újszerűen felrakott cementlapokkal burkolták.

Hg_pasaret_szponzor_title
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317