Logomain

Megalakult a Magyar Adobe Felhasználók Egyesülete

By Kovács Dániel 2010. szeptember 16. 16:24

szerk at hg dot hu

Elismert szakemberek alapították meg az Adobe által is elismert és regisztrált Hungarian Adobe User Groupot (HAUG), illetve az ehhez szükséges jogi szervezetet biztosító Egyesületet. Az alapítók között találjuk a számos Adobe tankönyvet írt Jakab Zsoltot vagy Sziklai Jánost, a hivatalos Adobe tankönyveket kiadó PerfAct Kiadó www.perfactkiado.hu alapítóját, Tóth Sebestyént, az Adobe bemutatók egyik sztárelőadóját, Tamási Ákost vagy az swf.hu alapítóját, Papp Atillát.

Elismert szakemberek alapították meg az Adobe által is elismert és regisztrált Hungarian Adobe User Groupot (HAUG), illetve az ehhez szükséges jogi szervezetet biztosító Egyesületet. Az alapítók között találjuk a számos Adobe tankönyvet írt Jakab Zsoltot vagy Sziklai Jánost, a hivatalos Adobe tankönyveket kiadó PerfAct Kiadó alapítóját, Tóth Sebestyént, az Adobe bemutatók egyik sztárelőadóját, Tamási Ákost vagy az swf.hu alapítóját, Papp Atillát.

Adobe20130603-19838-du2b0y.gallery

A szervezet független szakmai egyesület. Az alapítók célja az, hogy egyfelől szervezetten képviseljék az Adobe szoftverek használóit, másfelől olyan közösséget hozzanak létre, amely szakmai színvonalával egyaránt vonzza a profi és kezdő Adobe felhasználókat. A közösség kiépítése céljából az egyesület megtalálható Facebookon, illetve Twitteren is!

Az első, példának is szánt nyilvános rendezvényen így nem csak az Egyesület céljait mutatja be az elnöknek választott Papp Ádám, egy órás szakmai párbeszéd–előadást tart a Jakab–Tamási páros „Photoshop mesterfogások avagy katalóguskészítés hatékonyan” címmel. A nyílt rendezvény időpontja 2010.09.25., helyszíne a Duna Plazában található XMS Akadémia, itt a rendezvény után akár HAUG taggá is válhat az érdeklődő, melyért cserébe számos, az alapítók által felajánlott kedvezményekben illetve ajándékokban részesülhet.

grafika, informatika, adobe, magyar adobe felhasználók egyesülete Icon_print

Hg_pasaret_szponzor_title
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317