Logomain

Rebellis álmodozók a FUGÁban

By HG.HU 2019. május 7. 08:32

szerk at hg dot hu

Két rebellis álmodozó, PATKÁNY és NYÚL, alias Horváth László és Takács Máté, az okkultizmus kibernetikus hályogkovácsai várnak minket a FUGÁban május 30-tól.

„Napjainkban nem divat tudománytalanul élni, princípium mentesen is megalapozott állításokkal operálni, tervezetlen jövőben hinni, s főleg nem mindezt szemérmetlenül kiárulni, majd feltálalni a posztmodern ember sorvadó lelkiismeretének kozmosztalan asztalán, esetleg elvárni, hogy azt meg is eméssze végtagtalan intuíciójával” – osztják meg velünk az alkotók. „Az meg pláne nem divat akkor, amikor a konceptuális művészet hologramja a vágyak számtengelyén még mindig osztható minimum kettővel, s a technikai szellemképek törtjei önmaguk tökéletes hasonmásaiként hirdetik az individuum abszorpcióját a művészettörténet nejlonzacskójában. 

Okkult_coaching_k%c3%a9p.gallery

Két rebellis álmodozó, PATKÁNY és NYÚL, megtagadva az intő jeleket, állításokat tesznek, majd hallucinogén anyagokkal átitatott szellemi kenyérmorzsákkal elszántan jelölik ki a szembenézés, a vágyak, a bűnök, a mágia, a psziché labirintusát, bekötött szemű áldozataikat, a prűdséget, a bigottságot, a determináltságot, a tabukat vezetik a kötelező humanitás vágóhídjára.

Horváth László és Takács Máté, az okkultizmus kibernetikus hályogkovácsai, ezennel meghívjuk Önöket tárgyiasult szentélyünkbe.”

Megnyitja: Tillmann J.A.

Megnyitó: 2019.05.30. 19.00h

Látogatható: 2019.06.17-ig

FB esemény itt

Takács Mátéval készült interjúnkat itt olvashatjátok.

kiállítás, kiallitas, fuga, program, kortárs képzőművészet, kiállítas, horváth lászló, takács máté, okkult coaching, kortárs magyar festőművészet Icon_print

Hg_pasaret_szponzor_title
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317