Logomain

Elérhető a Brain Bar Budapest teljes programja

By HG.HU 2017. április 14. 10:17

szerk at hg dot hu

Brain_bar_%c3%a1pr_1.gallery

Brain Bar Budapest 2017

Kép © Brain Bar Budapest

Brain_bar_%c3%a1pr_2.gallery

Brain Bar Budapest 2017

Kép © Brain Bar Budapest

Brain_bar_bp_3.gallery

Brain Bar Budapest 2017

Kép © Brain Bar Budapest

Brain_bar_%c3%a1pr_4.gallery

Brain Bar Budapest 2017

Kép © Brain Bar Budapest

A Google tudományos főnöke, Észtország ex-elnöke és a CERN fizikusa is a Brain Bar Budapesten!

A Magyarország leginspirálóbb eseményének választott Brain Bar Budapest teljes programja elérhetővé vált a fesztivál megújult honlapján. A júniusi témák között szerepel a mesterséges intelligencia jövője, a nagyvárosok és a média átalakulása, a technológia és a szex kapcsolata, sőt az időutazás lehetőségei is.

A látogatók idén is három teljes napig lehetnek részesei a világ legkiemelkedőbb gondolkodóival folytatott párbeszédnek.  Az érdeklődőknek mostantól napijegyek vásárlására is lehetőségük van. Akik legalább három barátjukkal együtt érkeznek az eseményre, csoportkedvezményt kapnak.

A programmal együtt a szervezők tíz új előadót is bejelentettek. Budapestre érkezik a Google tudományos vezetője, Észtország volt elnöke, a Higgs-bozon egyik felfedezője és a Sea Shepherd környezetvédő mozgalom igazgatója is.

  • Greg Corrado: A Google tudományos vezetője és a Google Brain Project társalapítója. A mesterséges intelligencia, a számítógépes idegtudomány és a gépi tanulás szakértője.
  • Pamela Druckerman: Párizsban élő amerikai újságíró. Modern gyermeknevelésről szóló könyveit a téma leghíresebbjei között tartják számon. A Time magazin a világ legbefolyásosabb emberei közé választotta.
  • James Beacham: A CERN  Nagy Hadronütköztetőjének kísérleti fizikusa. A Higgs-bozont felfedező csapat tagjaként új részecskék létezésének bizonyítékaira vadászik.
  • Toomas Hendrik Ilves: Észtország korábbi elnöke, a világ egyik vezető gondolkodója a digitális állam és a kiberbiztonság területén.
  • Kevin Kelly: Író, környezetvédő, a digitális kultúra világszerte ismert guruja. A WIRED magazin alapítója, aki Steven Spielberg Különvélemény című filmjének futurológiai tanácsadója volt.
  • Peter Hammarstedt: A  Sea Shepherd környezetvédő mozgalom igazgatója. A Bob Barker hajó kapitányaként felállította a leghosszabb tengeri üldözés világrekordját: 10000 tengeri mérföldön és 110 napon át hajszolt egy Interpol által körözött orvhalász hajót az óceánon.
  • Alexa Clay: A “The Misfit Economy” című bestseller társszerzője, amelyet a Világgazdasági Fórum 2015 legkiemelkedőbb üzleti olvasmánynak választott.
  • Steven Leckart: Író, filmkészítő és dokumentarista, a Cabin Porn társalapítója. Független dokumentumfilmeket készít olyan témákban, mint a zeneipar átalakulása, a technológiai forradalom és a kontinenseken átívelő drogkereskedelem.
  • On The Spot: Cseke Eszter és S. Takács András díjnyertes digitális újságírók. Rendhagyó műsorukkal körbeutazták a világot és olyan vezetőket interjúvoltak meg, mint Ban Ki-moon vagy Evo Morales.
  • Karin Kloosterman: Biológus és sorozatvállalkozó. Legújabb cége fejlesztette ki a növények nyelvén értő robotot, Eddy-t. Jelenleg a Marson is termeszthető élelmiszerek tervén dolgozik, hogy élelmet biztosítson a következő évezred földlakóinak.

A Brain Bar Budapestet június 1-3. között rendezik a belvárosi Erzsébet téren. A fesztiválra több mint hétezer embert várnak. A diákok és tanárok regisztrációs felülete elérhető ITT. A program és a jegyek ITT érhetők el. A szervezők a változtatás jogát fenntartják.

brain bar budapest Icon_print

Hg_pasaret_szponzor_title
Logomain
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317