Logomain

A Loffice segít a határátlépésben

By HG.HU 2017. március 13. 15:25

szerk at hg dot hu

Vienna WOW néven indítanak üzletfejlesztési programot az osztrák piacra lépőknek.

Az osztrák piacon is érvényesülni kívánó magyar vállalkozóknak és startupoknak indít üzletfejlesztési programot Vienna WOW néven a bécsi és budapesti szcénában is aktívan jelen lévő Loffice csapata. A programra kiválasztott jelentkezők az osztrák piacot jól ismerő szakértőkkel konzultálhatnak a vállalkozásukra vonatkozó egyedi témákban. Az üzletfejlesztési célú konzultációs napot félévente rendezik meg. Az első alkalom április 6-án lesz, melyre a jelentkezési határidő március 18.
    
Üzletfejlesztési programsorozatot indít a Loffice Vienna WOW néven. A cél az osztrák piacra belépni kívánó magyar vállalkozások felkészítése a jogi-, adó-, befektetési- és marketing kérdésekben.  A szervezők szerint a program megadhatja a résztvevőknek a kezdő lökést az osztrák, illetve a nemzetközi piacra való lépéshez. A szakmai nap során, melyre elsőként április 6-án kerül sor, olyan szakértő partnerek tartanak előadásokat és nyújtanak jogi, adóügyi, befektetői- és vállalkozásfejlesztési tanácsadást, mint az osztrák piacon aktív Oppenheim Ügyvédi Iroda jogásza, a Pioneers Ventures befektetői hálózat szakembere, a Safehaven adótanácsadó cég munkatársa, vagy az Austrian Business Agency osztrák állami üzletfejlesztési ügynökség startup részlegének vezetője.

Vienna_wow_2.gallery

Az üzletfejlesztési célú konzultációs nap délutánján már az osztrák piacon aktív magyar vállalkozók is elmondják saját tapasztalataikat, mint például a Brick Visual építészeti látványtervekre szakosodott iroda munkatársa, a Major Design kreatív ügynökség vezetője, a KultPult kulturális menedzsmenttel és PR-rel foglalkozó cég alapítója, vagy a bécsi Turizmus Iroda volt igazgatója, aki a közelmúltban Good Deal néven tanácsadói vállalkozást indított. A résztvevők a szakmai nap során képet kaphatnak arról, milyen lépéseken kell végighaladniuk a vállalkozásfejlesztési folyamatban Ausztriában.

„A jelentkezők a konzultációs lehetőségeknek köszönhetően jelentős veszteségektől és adminisztrációs hibáktól kímélhetik meg magukat az osztrák piacralépés során, de azzal kapcsolatban is visszajelzést kaphatnak, hogy milyen esélyük van szakmai befektetők bevonzására. Egy nap alatt olyan szakmai tanácsokkal látjuk el őket, amelyeket csak jelentős idő- és pénzráfordítással szerezhetnének meg a program résztvevői” – mondta Klementz Kata, a Loffice ügyvezetője és a program koordinátora.

A szervezők hisznek abban, hogy Ausztria és azon belül Bécs nagyon sok lehetőséget rejt a magyar vállalkozások számára. Közel van, kiszámítható és átlátható üzleti kultúrával rendelkezik: biztonságos piac, ahol jó a fizetési morál, magas haszonkulcs érvényesíthető, és ahol egyértelműen helye van az egyedi ötleteknek és innovációs megoldásoknak. Központi elhelyezkedésének köszönhetően pedig nagyon jó kiindulópont a többi európai ország felé is.

A tervek szerint a konzultációs sorozatot félévente tartják meg, az első alkalom április 6-án lesz. A jelentkező vállalkozások jellegére vonatkozóan megkötés nincs. A jelentkezési határidő március 18.

A jelentkezés menete a következő:
1.    lépés // Jelentkezési lap kitöltése ITT 2017. március 18-ig
2.    lépés // Kiválasztás
3.    lépés // Értesítés 2017. március 24-ig
4.    lépés // Regisztrációs díj befizetése (6000 Ft + áfa)

JELENTKEZÉSI LAPFacebook

Kapcsolat és bővebb információ:
Nádi Máté EMAIL mate.nadi@loffice.hu TEL + 36 70 318 6356
ADDRESS 1061 Budapest Paulay Ede utca 55.

design, magyar design, loffice, vienna wow Icon_print

Hg_pasaret_szponzor_title
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317