Logomain

Egyre színesebb a Brain Bar Budapest programja

By HG.HU 2017. március 5. 11:56

szerk at hg dot hu

Hat újabb lángelme érkezését jelentették be Európa legnagyobb jövőfesztiváljára!

Sci-fi művész, eating designer, humanoid robotokat alkotó professzor - ilyesféle furcsa szakmák képviselőivel találkozhatunk a 2017-es Brain Bar Budapesten. 2016 leginspirálóbb eseményére még elérhetők kedvezményes árú jegyek.

Brain_bar_2017_1.gallery

Ari Popper: A világ egyik legmenőbb cégének tartott vállalkozás alapítója. A kaliforniai SciFutures több, mint 100 elismert sci-fi írót alkalmaz, akik személyre szabott forgatókönyvekkel segítik az ügyfelek termékfejlesztését. Olyan cégekkel dolgoznak, mint a Ford, a Pepsi vagy az Egyesült Államok haditengerészete.
További infó: http://www.scifutures.com/

Lucy McRae: Sci-fi művész, rendező és testépítész, aki az emberi alkalmazkodóképesség határait feszegeti. Lucy korábban klasszikus balettet tanult és a Philips távoli jövőt kutató laboratóriumát is vezette. Elektromos tetoválásokat és érzelmeket érzékelő ruhákat tervezve épít hidat az emberi képzelet, a tudomány és a technológia között.
További infó: http://www.lucymcrae.net/

Inna Braverman: Az Eco Wave Power társalapítója, amely a tenger hullámaiból termel energiát. Első erőművét 26 éves korában helyezte üzembe az izraeli Jaffában. Négy évvel később ő vezette az első hullámenergia erőmű kihelyezését a Földközi tengeren.
További infó: http://www.ecowavepower.com/

Tomotaka Takahashi: A Robo Garage társalapítója és a Tokiói Egyetem professzora. Egyedülálló humanoid robotok tervezésével és megépítésével foglalkozik. Gyerekkorában Astroboy megszállottja volt, ez inspirálta azt a nézetét, hogy az emberek csak hozzájuk hasonló testtel rendelkező robotokhoz tudnak kötődni, hideg és visszataszító gépekhez nem.
További infó: http://www.robo-garage.com/en/cr/

Marije Vogelzang: A világ első eating designere. Két , Amsterdamban és Rotterdamban működő kísérleti étterem elindítása után jelenleg orvosi projekteken dolgozik kórházaknak. Az általa alapított Dutch Institute of Food&Design tavaly nyitotta meg kapuit.
További infó: http://marijevogelzang.nl/about-us/

Köves Slomó: A többgenerációs rabbi családból származó Slomó 14 éves korára találta meg saját hivatását.  Közép-Európa egyik legaktívabb vallási vezetője New York, Pittsburgh és Párizs jesivájiban nevelkedett. Amellett, hogy a Magyar Honvédség tábori főrabbija, Slomó alapította Budapest első héber-magyar kéttannyelvű óvodáját és általános iskoláját.
További infó: https://hu.wikipedia.org/wiki/K%C3%B6ves_Slom%C3%B3

A Brain Bar Budapestet idén június 1-3. között rendezik a belvárosi Erzsébet téren. A fesztiválra több mint hétezer embert várnak. Jegyvásárlásra a http://brainbarbudapest.hu oldalon van lehetőség.

Social media:
http://facebook.com/brainbarbudapest     
http://instagram.com/brainbarbudapest     
http://twitter.com/brainbarbp

Design Terminál, alkotók, brain bar budapest Icon_print

Brain Bar Budapest 2017-ben is!

Kép © Brain Bar Budapest

Hg_pasaret_szponzor_title
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317