Logomain

Fashion in Motiion - jön a KREA divatbemutatója

By HG.HU 2016. június 5. 14:42

szerk at hg dot hu

A Fashion In Motion Divatbemutatón a KREA frissen végzett divattervezőinek különleges kollekciót láthatják az érdeklődők 2016. június 15-én szerdán, 19 órakor az Akvárium Klubban.

A fashion designerek vizsgamunkáit technika és koncepció tekintetében egyaránt a merész kísérletezés hatja át. Az innovatív fiatal tervezők differens inspirációktól vezérelve hozták létre kulturális, társadalmi, művészeti, városi és építészeti jelenségekre reflektáló öltözékeiket. A Fashion In Motion esemény résztvevői olyan trend teremtő ruhadarabok bemutatásának lehetnek szemtanúi, melyek a kortárs képzőművészet határát feszegetik és jövőbe mutatóan experimentálisak. Láthatnak olyan egyedi kollekciót, ami a kortárs artisztikát a hétköznapi viseletbe integrálta és olyan kollekciót, ami provokatív módon számolta fel a divat formanyelvét, rúgta fel a konvenciókat és mint önálló kortárs alkotás értelmezhető.

Krea.gallery

A diplomázott divattervezők öltözékei mellett a másod- és harmadéves hallgatók kollekciója is megtekinthetó lesz az eseményen. A team munka keretében született, a Marni márka tervezői stílusának szellemében létrejött összeállítást Anda Emília (ANDA) divattervezó vezetésével Belovai Bettina, Hegedűs Bernadett, Kószegi Júlia, Németh Bernadett, Perrin Júlia, Tóth Brigitta, Varga Viktória alkották meg.

A nagyszabású fashion show-t követően lehetőség nyílik a divattervezőkkel, szakvezetókkel történó kötetlen beszélgetésre.

divatbemutató, krea, új kollekció, divatbemutato, fashion in motion, végzősök, hallgatók Icon_print

Hg_pasaret_szponzor_title
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317