Logomain

Új helyszínről jelentkezik az évindító CreativeMornings

By Guttray Móni 2016. január 25. 10:05

szerk at hg dot hu

2016-ban új szelek fújnak, így a CreativeMornings is friss lendülettel érkezik. Vadiúj helyszínen, a Google magyarországi hadiszállásán várnak Titeket!

2016-ban új szelek fújnak, így a CreativeMornings is friss lendülettel érkezik. Vadiúj helyszínen, a Google magyarországi hadiszállásán várnak Titeket, ahol a színes székek, óriási kivetítő és a nagy koponyák közelsége tökéletes hangulatot teremt egy gondolatébresztő reggelihez.

Cm_language_emailbanner600wide.gallery

Ahogy már megszokhattuk, a havi téma – LANGUAGE // nyelv –  számos megközelítés és előadó ötletét felvetette, eszükbe jutott többek közt műfordító, humorista, rendező, zenész. Végül mégis úgy döntöttek, hogy távolabbról indulnak, és a nyelv mint önkifejezés kérdéskörét mutatják be. Így esett a választásuk a hazai kortárs táncélet egyik legkiemelkedőbb alakjára, Grecsó Zoltánra, aki egy igazán különleges projekttel hangolja finomra az előadást. Gothár Marcival közösen mesélnek a Willany Leó Improvizációs Táncszínházról, ami vitathatatlanul az egyik legizgalmasabb dolog, ami a sötétben történhet.

Hogy a Google színpadán mi fog történni, pontosan csak ők tudhatják, de kétségtelenül érdemes egy kávé és reggeli kíséretében velük kezdeni a hónap utolsó péntek reggelét.

A CreativeMornings csapata is készül Nektek pár aprósággal, szóval készítsétek a játékosabb kedveteket és legyetek résen!

Ahogy már megszokhattátok, a CreativeMornings ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni ezen a linken tudtok január 27-én 12.00-tól.

Figyeljétek a Facebook eseményüket is, ahol több infót csepegtetnek az eseményről. Érdemes igyekezni, hiszen a férőhelyek korlátozottak!

Január 29-én várnak a Google Groundon, a bejárattól kövessétek a nyilakat, hogy megtaláljatok minket és persze a kávét.

A menetrend a szokásos: Érkezés 8.30-tól, az előadás pedig 9.00-9.30 tart, amit egy rövid Q&A session követ, hogy még pontosabb képet kapjatok a témáról. 

Az eseményen a ReCreativity és a Sütit akarok is jelen lesz... :)

 

creativemornings, improvizáció, CM, grecsó zoltán, willany leó, gothár marci Icon_print

Hg_pasaret_szponzor_title
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317