Logomain

ArtLocator beharangozó szerda este a Toldiban!

By HG.HU 2015. december 16. 14:17

szerk at hg dot hu

Megjelent az Artlocator mini kiadványa, a Kortárs művészeti vezető második száma. December 16-án a Toldiban 20.00-tól elsőként ismerkedhetünk meg vele, megtudhatjuk mit is jelent az interaktív print, sőt menő dj-k zenéjére együtt bulizhatunk a szerkesztőkkel is.

Az Artlocator csapatának kortárs művészeti iránytűje egy igényes kivitelű angol és magyar nyelvű ingyenes összeállítás, amely időről időre megismertet a leggyakrabban használt fogalmakkal, irányzatokkal, bemutatja azok legfontosabb nemzetközi és hazai képviselőit, s elkalauzol a legfontosabb fővárosi galériákba is. Az Artlocator szerkesztői számára fontos az ismeretterjesztés, a naprakész információk nyújtása, amelyet 21. századi technológiai tartalommal, a kiterjesztett valóság (AR)* segítségével juttatnak el az érdeklődőkhöz.

Artlocator_beharangoz%c3%b3.gallery

A december 16-án bemutatásra kerülő legújabb számban megismerkedhetsz az assemblage fogalmával, megtudhatod mit takar a pop art, s beavatunk a post-painterly abstraction és a lyrical abstraction jellemzőibe, sőt az is kiderül mire jó a kiállítótér és a múzeum! Emellett persze jó néhány budapesti galéria programját is átböngészheted. Érdemes állandóan magadnál tartanod, hiszen az AR tartalmak időről-időre frissülnek, így a telefonod segítségével a legújabb információkhoz egyetlen gombnyomással hozzájuthatsz.

Még nem ismered az Artlocatort?
Az Artlocator egy friss fiatal és izgalmas márka, amely immár többféle platformon népszerűsíti a kortárs képzőművészetet, a vizuális kultúrát, s teszi mindezt 21. századi technológia segítségével: kiterjesztett valóság tartalmak használatával.
Az Artlocator egy ingyenesen letölthető mobil alkalmazás, amely a Budapesten zajló kortárs képzőművészeti eseményekről és kiállításokról tájékoztat újszerűen, naprakészen.
Az Artlocator egy félévente jelentkező szuperigényes nyomtatott magazin, amelynek gerincét a kortárs képzőművészet adja, ezen felül a vizuális kultúra más területei – a divat, a design, a tárgykultúra – valamint a zene és a gasztronómia is megjelenik, mindez az adott területek releváns szereplőinek bevonásával, közreműködésével.
Az Artlocator egy naprakész blog, amelynek célja az ismeretterjesztés és a kultúraközvetítés, missziója pedig, hogy a zártnak és elszigeteltnek tűnő területet, a kortárs képzőművészetet s a művészeti szcénát innovatív technikai eszközök segítségével mutassa be a szakma és a nagyközönség számára.

A Kortárs művészeti vezetővel egy kiadványbemutató partin találkozhatsz először december 16-án szerdán 20.00-tól a Toldiban. (1054 Budapest, Bajcsy-Zsilinszkyút 36–38.)A helyszínen az Artlocator vaskos és tartalmas magazinjába is belelapozhatsz, természetesen meg is vásárolhatod, sőt szuper előfizetési ajánlattal is várunk(!

Program:
20.00 Érkezés  
20.30 Magazinbemutató
21.00 Nyeremények kihirdetése
21.30 A i W, Vanis live, High Love, Passed dj set

*A kiterjesztett valóság (angolul augmented reality, AR) a valóság egyfajta virtuális kibővítése mely okostelefon és táblagép segítségével érhető el. Az okostelefon vagy tablet kamerájának képére, azaz a valós környezetre, plusz információkat jelenítünk meg. Ez szinte bármilyen online tartalom lehet, a videótól kezdve a gif-en át a 3D modellig és webshop integrációig bezárólag.

További információ artlocatorapp.hu

 

design, magazin, kortárs művészet, toldi, alkotók, artlocator Icon_print

Megjelent az Artlocator mini kiadványa, a Kortárs művészeti vezető második száma

Kép ArtLocator

Hg_pasaret_szponzor_title
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317