Logomain

Új évaddal jelentkezik a Manage [it] Yourself

By HG.HU 2015. november 6. 10:35

szerk at hg dot hu

A MOME design- és művészetmenedzsment hallgatói által szervezett tematikus rendezvénysorozat évadnyitó eseménye középpontjában az ÉKSZER áll majd, ahol kortárs ékszertervezők fognak mesélni saját márkájukról.

A Manage [it] Yourself idei első alkalmának témája az ÉKSZER lesz, Visy Dóra a dorivisy, D. Nagy Kinga a the Mama Kin képviseletében, valamint Kiskéry Dániel fognak beszélgetni a kortárs ékszertervezésről.

Manage_it_%c3%a9kszer_2.gallery

Az est egyik fő témájaként a tervezők a márkaépítés és a saját márka lehetőségeit fogják körüljárni. A rendezvény során lesz szó még az önmenedzselés előnyeiről és hátrányairól, valamint arról, mit jelent ma designerként dolgozni Magyarországon. Az est szervezői leginkább arra kíváncsiak, milyen tanulságokkal jár belevágni egy saját márka létrehozásába, és hogyan lehet ma érvényesülni ékszertervezőként a hazai és nemzetközi piacon.

A Manage [it] Yourself egy tematikus rendezvénysorozat a MOME design- és művészetmenedzsment mesterképzési szak szervezésében. A név a művészeti szféra egy aktuális folyamatára mutat rá; az eddig többnyire önmenedzselést végző hazai designerek kezdik felismerni, hogy szakemberre van szükségük a szakmai minőség és a jól szervezett, finanszírozható működés biztosítására. Az együttműködés mibenlétét szeretnénk feltérképezni, kíváncsiak vagyunk, hogy milyen feladatokban igénylik/igényelnék menedzser segítségét a meghívott előadók.

Minden alkalommal új tematikával jelentkezünk, amely módot ad, hogy bemutassuk a menedzsment lehetőségeit a design különböző területein, és egy adott művészeti ágazat több eltérő gyakorlatot folytató képviselőjét hívjuk meg.

Helyszín: Ankert, Paulay Ede u. 33
Időpont: November 12, 19:00

Facebook esemény itt.

A MOME design- és művészetmenedzsment oldala: https://www.facebook.com/momedmm/

mome, program, ékszer, alkotók, manage [it] yourself, ankert Icon_print

Hg_pasaret_szponzor_title
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317