Logomain

Légy te is a SMarthu Nagykövete!

By HG.HU 2015. szeptember 30. 16:44

szerk at hg dot hu

A SMarthu olyan budapesti kreatívokat szeretne kinevezni, akik a SMarthu szervezetet saját művészeti területükön képviselik!

A SMart nemzetközi hálózat kreatív szakemberek ezreinek munkáját segíti Európa-szerte. Csapatának több mint 80 tanácsadója Párizstól Brüsszelig, Madridtól Stockholmig tevékenyen vett részt projektekben, szervezett eseményeket, beszélgetéseket és nyilvános vitákat, hogy városuk kreatív közösségét minél hatékonyabbá és izgalmasabbá tegye. 2015-ben Magyarországon is létrejött a SMarthu Kreatív Nagykövet program, és most szeretné új tagokkal bővíteni csapatát Budapesten.
 
Mi a SMart?
 
A SMart 1998-ban indult, 10 országot átfogó, nemzetközi non-profit szervezet, ennek magyar képviselete a SMarthu. A SMart egy olyan átlátható társadalmi vállalkozás, ami átvállalja az alkotói tevékenységet folytatók pénzügyi kockázatait és adminisztratív kötelességeit, hogy a kreatív szektorban dolgozó szabadúszók a projektjeik megvalósítására koncentrálhassanak.

Smarthu_nagyk%c3%b6vet.gallery

Új utakat nyitnak meg a SMarthu és a különböző kreatív közösségek között.


Mi a Smarthu Nagykövet program?
 
A Smarthu Kreatív Nagykövet Program a SMarthu válogatott tanácsadóiból álló közösség, amelynek tagjai tudásukkal és idejükkel járulnak hozzá ahhoz, hogy a SMarthu minél több mindenkit érhessen el. A SMarthu olyan budapesti kreatívokat szeretne kinevezni - művészeket, előadóművészeket, zenészeket, filmeseket, vagy online média szakembereket - akik a SMarthu szervezetet saját művészeti területükön képviselik. Munkájukkal hozzájárulnak ahhoz, hogy a SMarthu a kreatív szabadúszókat leginkább segítő szervezetté válhasson, valamint új utakat nyitnak meg a SMarthu és a különböző kreatív közösségek között.
 
Alkalmasság és feltételek:
Bármilyen kreatív szakember, diák, független művész vagy művészeti szervezet jelentkezhet, amennyiben komolyan szeretne képzett SMarthu tanácsadó lenni.
 
A kinevezés 8 hétre szól, amely közös megállapodás esetén meghosszabbítható. A SMarthu Kreatív Nagykövet pozíció egy fizetett, honoráriummal járó kinevezés amely heti 2 óra elfoglaltságot és havonta egy közösségi esemény megszervezését jelenti.
 
Milyen az ideális jelölt?
 
Az ideális jelölt olyan törekvő kreatív szakember, aki lelkesedik az új ötletekért, elkötelezett a SMarthu missziója iránt, és rendelkezik kapcsolati hálóval a kreatív szakmában, vagy valamilyen kreatív közösség tagja. Otthonosan mozog az online világban, és van némi tapasztalata egy költségvetés megtervezésében.
 
A SMarthu Kreatív Nagykövet feladatai:
 
SMarthu Nagykövetként a SMarthu csapatával fogsz együtt dolgozni. Tudásod és elköteleződésed a SMarthu további fejlődésének fontos része, amellyel a magyar kreatív közösséget támogathatod!
 
Feladataid a következők lesznek:
 
❏     részvétel egy tréningen a SMarthu csapatával a program kezdete előtt, amely során segítséget nyújtunk abban, hogy minél eredményesebb SMarthu Nagykövet lehess
❏      Kapcsolati hálód révén minél több aktivitás létrehozása a SMarthu számára. Fontos, hogy figyelj oda más kreatívokra, és hogy tudásodat és tapasztalatodat a SMarthu javára fordítsd: irányítsd felénk azokat, akiknek hasznosak lehetnek szolgáltatásaink és oszd meg javaslataidat!
❏     kreatív szabadúszók bevonása a saját területedről
❏      a SMarthu képviselete különböző eseményeken, és legalább egy olyan saját ötlet kidolgozása és megvalósítása, amellyel a szervezetet népszerűsíted, akár személyesen akár a közösségi médián keresztül
❏      saját tapasztalatok, történetek megosztása a SMarthu online felületein és minden olyan sajtómegjelenés továbbítása, amely a SMarthu Kreatív Nagykövet programmal kapcsolatos  
❏     a kinevezés végén egy beszámoló írása a tevékenységedről és eredményeiről a SMarthu számára
 
Jelentkezés és a kiválasztás folyamata:
 
Jelentkezni minden hónap 5-ig lehet, így az első jelentkezési határidő október 5. A jelentkezéseket havonta feldolgozzák, és a kinevezéseket a hónap minden második péntekén hozzák nyilvánosságra.
 
Jelentkezés az info@smart-hu.org vagy a +36202683968-as telefonszámon!
Honlap: www-smart-hu.org

 

alkotók, smarthu, kreatív közösképviselet, kreatív szakmák, smarthu nagykövet Icon_print

Hg_pasaret_szponzor_title
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317