Logomain

Társadalmi profit - üzleti profit? Konferencia a MAF szervezésében

By HG.HU 2015. szeptember 24. 10:32

szerk at hg dot hu

A Magyar Adományozói Fórum október 1-jén a Samsung Electronics Magyar Zrt. székházában tartja meg „Társadalmi profit = Üzleti profit?” című éves szakmai konferenciáját, amely a fiatalok foglalkoztatását segítő vállalati támogatási programok megoldásait és az ezekhez kapcsolódó tapasztalatokat, illetve a vállalati támogatások nem pénzbeli erőforrásainak felhasználási lehetőségeit állítja fókuszba.

A Magyar Adományozói Fórum, mint a hazai támogatói szektor egyik legelismertebb platformja, 2015. október 1-jén várja a hazai szakembereket „Társadalmi profit = Üzleti profit?” elnevezésű éves konferenciáján, ahol a MAF Társadalmi Befektetések Díj pályázatának eredményhirdetésére, valamint a MAF Felelős Támogató Védjegyet idén elnyert vállalatok bemutatására is sor kerül.

Maf_konf.gallery

A hazai CSR események egyik legnépszerűbb rendezvényére a korábbi évekhez hasonlóan jelentős számú, közel 150 résztvevőt vár a MAF. A szakmai konferencián idén a fiatalok foglalkoztatását segítő vállalati támogatási programok megoldásaival, illetve a vállalati támogatások nem pénzbeli erőforrásainak felhasználási lehetőségeivel ismerkedhetnek meg az üzleti, a nonprofit és az állami szektor képviselői. A rendezvény látogatói a számos elismert hazai vállalati előadó mellett találkozhatnak Mike Tuffrey-val, a vállalati támogatások hatásmérésének legfejlettebb módszertanát kidolgozó London Benchmarking Group network képviselőjével is. Szintén a konferencia díszvendége lesz Dr. R.L. Bathia a World CSR Day alapítója.

Az egész napos programot a MAF Társadalmi Befektetések Díj pályázatának díjkiosztója zárja, amelyen a Leginnovatívabb Támogatói Program, a Legsikeresebb Partneri Együttműködések, a Legnagyobb Hatást Elérő Támogatói Program és Az Év Társadalmi Befektetési Programja kategóriákban legjobb eredményt elért cégek vehetik át a díjakat.

Az Samsung Electronics Magyar Zrt. székházában megrendezésre kerülő MAF „Társadalmi profit = Üzleti profit?”  konferencia részletes programja megtalálható: http://donorsforum.hu/hu/konferenciak/konferencia-2015

A konferencia támogatói: Provident Pénzügyi Zrt. (arany fokozatú támogató), British American Tobacco Hungary, dm Kft, Generali Biztosító Zrt., (ezüst fokozatú támogatók), E.ON Hungária Zrt., KPMG Magyarország, Tesco-Global Áruházak Zrt. (bronz fokozatú támogatók), Fruit of Care Non-profit Kft., Heineken Hungária Zrt, Kockacsoki Nonprofit Kft., Remarker Kft. Samsung Electronics Magyar Zrt.,  Wieland és Wieland Kft (támogatók)

További információ: donorsforum.hu

 

konferencia, program, alkotók, maf, magyar adományozói fórum, társadalmi profit - üzleti profit konferencia Icon_print

Társadalmi profit = üzleti profit? konferencia a MAF szervezésében

Kép donorsforum.hu

Hg_pasaret_szponzor_title
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317