Logomain

Ötletek egy meggyőző önéletrajzhoz

By HG.HU 2015. szeptember 7. 20:19

szerk at hg dot hu

Egy jól megszerkesztett önéletrajz a sikerhez vezető első lépés, a kreatív szakmákban tevékenykedőktől pedig szinte elvárás is, hogy munkájuk lenyomata igényes és megfelelően felépített legyen.

Ha már a szemed sarkából figyeled az új őszi projekt lehetőségeket, akkor a cv frissítésnek is eljött az ideje: adunk néhány praktikus ötletet, hogyan fogj hozzá!

Smarthu_cv.gallery

1) Elő a színekkel!

A legtöbben a hagyományos fekete-fehér kombinációnál maradnak, a klasszikus megjelenés pedig valóban megbízhatóságot sugall, azonban néhány jól eltalált színnel könnyen kiemelkedhetsz az egy-egy pályázatra beérkezett tucatnyi önéletrajz közül. Nem kell harsány sárgát vagy ordító magentát bevetned, a pasztellek tökéletesen megfelelnek a célnak.

2) Tudás infógrafikába sűrítve

Néhány látványos, egyszerűen értelmezhető infógrafikával könnyedén érzékeltetheted, milyen képességekkel rendelkezel vagy éppen milyen programokat milyen szinten ismersz. Sara Catanzariti grafikus például így sűrítette infógrafikába tudását.

További tippeket a SMarthu kreatív közösképviselet összeállításában itt találtok!

A SMartHU-ot neked találták ki, ha alkotó tevékenységet folytatsz: szolgáltatásainkkal levesszük a válladról az adminisztratív és pénzügyi terheket és segítünk a projektjeid kommunikációjában is! Csatlakozz és gyere el egy ingyenes konzultációra, kövess minket Facebookon!

SMarthu
  • Név:
  • SMarthu
Iparág:
kreatív közösképviselet
Weboldal
Leírás:
A cikk megjelenését a SMarthu támogatta. A SMartHu azért jött létre, hogy jól ismerve a kreatív szabadúszók igényeit és problémáit, segítsen azokon. A Smart nemzetközi kezdeményezéssel a hátunk mögött könnyebbé tudjuk tenni a kreatívok mindennapjait, így több idejük marad arra, amihez a legjobban értenek, az alkotásra. Szolgáltatásaink kiszámíthatóbbá és vesződség mentesebbé teszik az alkotói lét adminisztrációs oldalát. Jelentkezz tagságért és kövesd a SMarthu facebook oldalát.

alkotók, smarthu, önéletrajz, kreatívok, cv Icon_print

Hg_pasaret_szponzor_title
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317