Logomain

CreativeMornings Budapest – Mekkora alázat kell a zenéhez?

By HG.HU 2015. június 15. 08:26

szerk at hg dot hu

Ezúttal az alázat témáját járja körül a város egyik legizgalmasabb eseménysorozata, előadónak pedig olyasvalaki kapott meghívást, akit hozzáállásának és alázatos munkájának köszönhetően ma már joggal nevezhetünk a külföldön egyik legkeresettebb hazai zenésznek.

Pándi Balázs dobos a hardcore punk szcénából érkezve folyamatosan tágította zenei spektrumát és tette magát sokoldalú zenésszé, akivel ma már műfajtól függetlenül játszanak együtt szívesen világszerte ismert zenészek is. A hangsúly ugyan sokszor megmarad a kísérletezősebb, extrémebb zenéken, azonban az olyan nevek, mint Bill Laswell-é, a Sonic Youth frontember Thurston Moore-é, vagy épp a Faith No More basszusgitáros Billy Gould-é – hogy csak párat említsünk azok közül, akikkel Balázs együtt zenélt – azok számára is sokatmondóak lehetnek, akik kevésbé ásnak mélyre a különböző zenei műfajok bugyraiban. Ez a széleskörű zenei kapcsolatrendszer nem független Balázs koncertszervező tevékenységétől, hiszen gimnazista kora óta számos zenekart hozott el Budapestre. Köztük rengeteg olyat is, akik máskülönben erősen kétséges, hogy eljutottak-e volna hozzánk, így a hazai koncertközönség különlegességekre nyitott része hálásan tekint a Balázs által régóta vitt Fucktothemusic Booking nevére.

Humility-facebook-banner.gallery

Ha valakit érdekel, mennyi alázat szükséges ahhoz, hogy az ember kitartóan turnézzon akkor is, ha három fizető vendég előtt kell játszania, vagy csak megkérdezné Balázst, milyen Thurston Moore-ral egy lemezfelvétel, egész biztos nem talál jobb alkalmat a pénteki CreativeMorningsnál.

Ha nem akarsz lemaradni Pándi Balázs előadásáról, akkor regisztrálj a megszokott módon a CreativeMornings Budapest oldalán keresztül!

Az időpont június 19-e, péntek, a helyszín pedig az Anker Klub!

Kapunyitás 8:30-tól, kezdés 9:00. A reggeliről és a kávéról az Anker gondoskodik. Ne feledjétek, a CreativeMornings Budapest rendezvények mindig ingyenesek, de regisztrációhoz kötöttek. Regisztrálni június 17-e, szerda déltől tudtok ezen a linken.

Az esemény facebook oldalát itt találjátok.

 

SMarthu
  • Név:
  • SMarthu
Iparág:
kreatív közösképviselet
Weboldal
Leírás:
A cikk megjelenését a SMarthu támogatta. A SMartHu azért jött létre, hogy jól ismerve a kreatív szabadúszók igényeit és problémáit, segítsen azokon. A Smart nemzetközi kezdeményezéssel a hátunk mögött könnyebbé tudjuk tenni a kreatívok mindennapjait, így több idejük marad arra, amihez a legjobban értenek, az alkotásra. Szolgáltatásaink kiszámíthatóbbá és vesződség mentesebbé teszik az alkotói lét adminisztrációs oldalát. Jelentkezz tagságért és kövesd a SMarthu facebook oldalát.

 

creativemornings, creativemorningsbudapest, Anker, creativemornings budapest, Pándi Balázs Icon_print

Hg_pasaret_szponzor_title
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317