Logomain

CreativeMornings Budapest – Földes András és a nyomdafesték

By HG.HU 2015. május 4. 12:50

szerk at hg dot hu

Újabb inspiráló reggeli programnak nézünk elébe, hiszen közeleg a CreativeMornings Budapest májusi kiadása! Ha reggeli közben is érdekes embereket hallgatnál, nem tudunk jobbat ajánlani!

Újabb inspiráló reggeli programnak nézünk elébe, hiszen közeleg a CreativeMornings Budapest májusi kiadása! Ha reggeli közben is érdekes embereket hallgatnál, nem tudunk jobbat mondani!

Ink-facebook-banner.gallery

Aktuálisan az INK a téma a CreativeMornings városaiban szerte a világon, Budapest pedig egy olyan előadót lát vendégül, aki tintával ugyan valószínűleg már nem sokat dolgozik, szakmájához mégis máig szorosan kapcsolódik a nyomdafesték képe.

Hogy milyen komoly ereje van a sajtónak, arról árulkodik a gyakran használt negyedik hatalmi ág kifejezés is, és az újságírók bizony gyakran a visszajelzésekből közvetlenül is érezhetik annak súlyát, hogy miképp csapódik le a közvéleményen valami, amit megírnak. Olvasói levelekből minden bizonnyal e havi előadónknak, Földes Andrásnak is bőven kijut, aki az Index újságírójaként évek óta ír a legváltozatosabb témákról, a közélettől kezdődően a kultúrpolitikán és művészeteken át a magashegyi mászásig.

András több mint 15 éve mászik hegyeket, olyan meredek szikláknak vágott már neki, mint a világ egyik legnehezebben megmászható hegye, a patagóniai Fitz Roy. Beszámolóit azok is izgalommal olvassák, aki efféle kalandokat inkább csak otthonról szemlélnének. Írásain keresztül sokan megismerhették a hegymászás sajátos világát, barátjáról és gyakori mászótársáról, Erőss Zsoltról szóló könyve pedig a legsikeresebb magyar hegymászót hozta közel számos olvasóhoz.

Aktív városi bringásként otthon érzi magát nem csak a hegyeken de az urbánus térben is, bizonyítja ezt számos építészettel foglalkozó cikke és Vancsó Zoltán fotográfussal közösen készített Le a Halászbástyával! című kötete is, melyben Budapest a képeslapokon nem látható arca bomlik ki.

 

Ha nem akarsz lemaradni Földes András sztoriairól, akkor regisztrálj a megszokott módon a CreativeMornings Budapest oldalán keresztül!

Az időpont május 8-a, péntek, helyszínünk pedig az Anker!

Kapunyitás 8:30-tól, kezdés 9:00. A reggeliről és a kávéról az Anker gondoskodik. Ne feledjétek, a CreativeMornings Budapest rendezvények mindig ingyenesek, de regisztrációhoz kötöttek. Regisztrálni május 6-a, szerda déltől tudtok ezen a linken.

 

SMarthu
  • Név:
  • SMarthu
Iparág:
kreatív közösképviselet
Weboldal
Leírás:
A cikk megjelenését a SMarthu támogatta. A SMartHu azért jött létre, hogy jól ismerve a kreatív szabadúszók igényeit és problémáit, segítsen azokon. A Smart nemzetközi kezdeményezéssel a hátunk mögött könnyebbé tudjuk tenni a kreatívok mindennapjait, így több idejük marad arra, amihez a legjobban értenek, az alkotásra. Szolgáltatásaink kiszámíthatóbbá és vesződség mentesebbé teszik az alkotói lét adminisztrációs oldalát. Jelentkezz tagságért és kövesd a SMarthu facebook oldalát.

creativemornings, creativemorningsbudapest, földes andrás, ink Icon_print

Hg_pasaret_szponzor_title
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317