Logomain

Szépség és a funkció, avagy CreativeMornings különkiadás

By HG.HU 2015. március 13. 11:06

szerk at hg dot hu

Ki nyeri a FIAT ProjektX pályázatának fődíját? Kiderül a CreativeMornings különkiadásán!

Hetek óta fut a Fiat designpályázata, a ProjektX, amely az egyébként is ikonikus Fiat 500-as új modelljéhez, a Fiat 500X-hez kereste a szép, csajos, de egyben praktikus és hasznos autóskiegészítő ötleteket. Ha érdekel, hogy ki az a két ötletadó, akiknek tervét Gulyás Sára designer kidolgozza, majd a Fiat a közönség által megszavazott nyertes ötletet le is gyártja és egy autóval honorálja, gyere el a jövő héten csütörtökön, 19-én a CreativeMornings Budapest különkiadására!

Fiat_bakery_1.gallery.gallery

Gulyás Sára beszél majd az olasz autódesign múltjáról és jövőjéről is, miközben bemutatjuk a Fiat új modelljét is, a Fiat 500X-et.

A Fiat 500 X  ötletpályázat

A ProjektX pályázat a Fiat azon elhatározásából született, hogy a jól bevált úton tovább haladva megpróbálják keresztezni a csúcs formatervezők által létrehozott szépséget nőknek szóló, hasznos és praktikus ötletekkel. A cég egy igazán egyedi megoldást várt: egy kiváló kiegészítőt az új Fiat 500X modellbe, amelytől sokkal izgalmasabbá és kényelmesebbé válik majd a vezetői élmény! A design megvalósításában és a döntésben a magyar designer, Gulyás Sára lesz az autógyártó segítségére. Az ötletekre a Future Bakery oldalán keresztül lehetett voksolni. A Future Bakery egy olyan platform, amely összehozza a megoldásokat kereső ügyfeleket az ötletekkel rendelkező alkotókkal. Az ügyfelek így lehetőséget kapnak arra, hogy a kreatív javaslatok széles választékából csemegézzék ki a leginkább megfelelőt, az alkotók pedig az ötleteikért jutalmat kaphatnak.

Magyarországon elsőként a Fiat próbálta ki a Futurebakery.hu oldalon keresztül a közösségi ötletmegosztásban rejlő lehetőségeket. Azaz a beküldött ötleteket az összes regisztrált tag megtekintheti és megjegyzéseket írhat hozzá a továbbfejlesztésre vonatkozóan, valamint inspirálódhat.

Sáráról

Előadónk Gulyás Sára lesz, aki a zsűri elnöke és a beérkezett ötletek konkrét megvalósításáért felelős. Sára már több mint tíz éve foglalkozik bőrtervezéssel. A Moholy-Nagy Művészeti Egyetem divattervező mesterszakán végzett, ahol kiegészítő tervezésre szakosodott. Pikkpack cipőtervével óriási sikereket ért el a világ több pontján is, így például Párizsban, Prágában, Lipcsében vagy Budapesten is szerepelt már vele különböző galériákban, versenyeken. Sára jelenleg saját sikeres design vállalkozását, a Pikkpack-ot építi, és azon dolgozik, hogy a márkát az egész világ megismerje. Mint tervezőt nagyon foglalkoztatja a fenntartható tervezés és állítja, hogy a designereknek jelentős szerepe van a jövő formálásában. Ezúttal a jövő női autóinak formálásában. Az előadás fókuszában a kiválasztott pályamunkák lesznek, amelyek a kreativitásról és inspirációkról tanúskodnak. Körbejárjuk, hogy milyen kapcsolatok lehetnek az autók és a praktikus autós kiegészítők között.

Regisztráció

Ha nem akarsz lemaradni a bejelentésről és a kiválasztott ötletek bemutatásáról, akkor a megszokott módon regisztrálj a CreativeMornings Budapest oldalán keresztül.

Kapunyitás 8:30-tól, kezdés 9:00. A reggeliről és a kávéről a NU Bistro gondoskodik. Ne feledjétek, a CreativeMornings Budapest rendezvények mindig ingyenesek, de regisztrációhoz kötöttek. Regisztrálni március 13-tól péntek déltől tudtok, itt!

 

fiat 500, creative mornings, creativemorningsbudapest, creative mornings budapest különkiadás, Gulyás Sára, CMBP Icon_print

Hg_pasaret_szponzor_title
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317