Logomain

CMBP szezonnyitó - UGLY

By HG.HU 2015. február 16. 15:50

szerk at hg dot hu

Ugly-image-for-slide-1024x768.gallery

UGLY

Téma illusztráció UGLY

Szombat_%c3%89va_img_4299_1500.gallery

Ehavi vendégünk Szombat Éva

Szombat Éva

Img_6547.gallery

Szombat Éva Happiness Book

Happiness Book borító

Mermaid_final_polo2_1299.gallery

Szombat Éva Mermaid Tea Party

Mermaid Tea Party - Modell: Nagy Zita

Az idei évünk sem maradhat CreativeMornings nélkül, így február 20-án pénteken reggel folytatjuk a szezont. Ígérjük ebben az évben is remek témákat fogunk körbe járni, így 2015-ös évünket kezdhetjük is az UGLY hívószóval.

Ebben a hónapben érdekes a globális téma, ami az UGLY, azaz csúnyaság, ezt járják körbe a világ immár 105 városában a CreativeMornings előadói. Legalább olyan nehéz megkérni valakit arra, hogy ebben a témakörben adjon elő, mint tavaly a FAILURE, vagy bukás volt. Ahogy Grafitot alig akartátok elengedni, reméljük a mostani előadónk is ilyen népszerűségnek örvend majd. 

A csúnyaságnak is megvan a maga esztétikája, az emberek figyelmét pedig kétségtelenül vonzza a csúnya látvány, csakúgy, mint a szépség. Miképp lenne értelmezhető a szépség, ha nem lenne rút, és mit is nevezünk valójában csúnyánk. A téma szerencsére rengeteg megközelítést enged és tagadhatatlanul megragadja az emberek fantáziáját. 

Februári vendégünk Szombat Éva fotós lesz, aki a hazai fotós világ egyik meghatározó alakja.

Éváról

Szombat Éva a Moholy Nagy Művészeti Egyetem fotóművészeti szakára járt, számos elismerést és kiállítást a háta mögött tudva ő az Ív&Candie egyik alapító tagja. Képeit láthattuk Budapest több kiállítóterében, például a Capa Központban, FISE Galériában, Műcsarnokban, de nevét már New Yorkban is ismerik. Legutóbbi solo kiállítása a SUPERMARKET Galériában volt, ahol a boldogság, mint tudatállapot elérése volt a cél, ehhez  egy kézikönyvet is készített, amely elméleti és gyakorlati útmutatóul szolgál a boldogság megtalálásához. Természetesen ezek után az idei Highlights of Hungary jelöltjeiből sem maradhatott ki. Munkái megdöbbentenek vagy éppen provokálnak, vagy újraértelmezik a giccset és a haszontalan tárgyakat. Fotográfiai eszközzel kutatta már a boldogságot, pénteken pedig a csúnyaságot értelmezzük újra Évával.

Kezdjük együtt a reggelt az Ankerben!


 Kapunyitás 8:30-tól, kezdés 9:00. A reggeliről és a kávéről az Anker gondoskodik, így kérjük a becsületkassza használatával köszönjétek meg nekik is a remek péntek reggeli indítást.
A CreativeMornings Budapest partnere a SMarthu kreatív közösképviselet, ami a kreatívokat segíti megoldásaival, hogy szabadabban alkothassanak. A csapattal a rendezvényen is találkozhattok, személyesen.
 

Ne feledjétek, a CreativeMornings Budapest rendezvények mindig ingyenesek, de regisztrációhoz kötöttek. Regisztrálni február 18, szerda déltől tudtok, itt!

 

fotó, creativemornings, creativemorningsbudapest, CMBP, creative-mornings, Szombat Éva Icon_print

Hg_pasaret_szponzor_title
Logomain
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317