Logomain

Újra Manage (it) yourself!

By HG.HU 2014. december 11. 15:53

szerk at hg dot hu

Újra előadást és beszélgetést rendeznek a MOME design menedzser hallgatói. Téma a divat, vendég a The Four és az Anna Amélie márkák! Gyertek, ha többet akartok tudni az önmenedzselésről vagy a design menedzserekről.

Fontos eseménysorozat indult el a legutóbbi Manage (it) Yourselffel a magyar kreatívok életében, amire érdemes odafigyelni. A Moholy-Nagy Művészeti Egyetem design és művészet menedzsment szakos hallgatói szervezték meg, hogy végre szó legyen a kreatívitás és a kreatívok menedzsmentjéről, önmenedzseléséről. 
A zárójeles cím is arra a folyamatra utal, hogy az eddig önmenedzselést folytató designer cégek, tervezők, kezdik felismerni, hogy nem árt, ha segítséget kérnek brandjük építésében, kommunikálásában. 
Az előző alkalommal a középpontban a fotózás állt, most pedig a divat oldaláról közelítik meg a kérdést. Az események célja, hogy a hallgatók feltérképezzék a különböző folyamatokat, utakat, azt, hogy miben van leginkább segítségre szüksége a tervezőknek. 

"Nem szeretek pénzzel dolgozni, nem vagyok menedzser típus. Egyrészt rendkívül hamar el is költöm általában, ha elmegyek utána újra bőrt venni, másrészt nem szeretek pénzt kérni, nem szeretem meghatározni egy táskának az árát. Ezért remek, hogy már van brand managerem!"

1013639_375162095983622_5149388858973567837_n.gallery

"Nem szeretek pénzzel dolgozni, nem vagyok menedzser típus. Egyrészt rendkívül hamar el is költöm általában, ha elmegyek utána újra bőrt venni, másrészt nem szeretek pénzt kérni, nem szeretem meghatározni egy táskának az árát. Ezért remek, hogy már van brand managerem!"

 Így vélekedi a témában Oláh Anna, az Anna Amélie alapítója, aki az egyik meghívott vendég lesz a hétfői alkalmon. Vele beszélget majd a The Four csapata, Bodnár Barbara moderálásával, aki a MOME design intézetének kommunikációs menedzsere.

A rendezvény kommunikációs partnere a hg.hu.
A téma rokonsága miatt a Manage (it) yourself partnere a SMarthu kreatív közösképviselet, akik segítenek abban, hogy az alkotók szabadon alkothassanak. A SMarthu csapata részt vesz az eseményen, így helyszínen keressétek őket kérdéseitekkel!

Az arculatot tervezte: Boromissza Katalin
Időpont: December 15, 19:00.
Helyszín: Kirakat
Event: https://www.facebook.com/events/1021504061209464/

 

mome, smart, kirakat, the four, anna amélie, anna amelie, smarthu, menedzser, design menedzser Icon_print

Hg_pasaret_szponzor_title
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317