Logomain

Holnap újra Behance Portfolio Review

By HG.HU 2014. május 14. 10:26

szerk at hg dot hu

A soron következő Behance Week keretében immár ötödik alkalommal szervezi meg a Super Channel a Behance Portfolio Review-t Budapesten. Az esemény május 15-én este 6-kor kezdődik a Design Terminálban.

Az ötödik nemzetközi Behance Portfolio Review Week keretén belül a Super Channel most egy igazán különleges budapesti portfólió mustrával jelentkezik. A csapat, mint rezidens budapesti szervező, immár négy Behance eseménnyel a háta mögött az elmúlt workshopok legjobbjait mutatja be. Behance Portfolio Review Budapest retrospektív a javából! Ráadásul május 15-én a zártkörű szakmai workshop most megnyitja kapuit, s minden érdeklődő megismerheti hazánk ifjú tehetségeit a Design Terminálban.

946392_518118538235584_334903357_n.gallery

A Super Channel az elmúlt négy eseményével, mentoraival és előadó vendégeivel folyamatosan bizonyítja a hosszú távú elköteleződését a hazai kreatív ipar és annak szereplői iránt. A soron következő nemzetközi Behance Week (május 12-18) keretén belül a csapat immár ötödik alkalommal rendezi meg Budapesten a Behance Portfolio Review eseményét. A zártkörű szakmai workshop ajtajait ezúttal megnyitják minden érdeklődő előtt, hiszen az eddig csak mentorok előtt prezentáló fiatalok legjobbjai mutatkoznak be most a nagyközönség előtt.  

A Behance.net a nemzetközi kreatív világ első számú online portfólió oldala, mely tervezők számára teremt kiváló lehetőséget munkáik bemutatására, népszerűsítésére. Minden évben két alkalommal rendezik meg világszerte a kreatív portfólió esteket, melyek keretében fiatal pályakezdő alkotók és a szakma gyakorló képviselőI a virtuális térből kilépve összejönnek, hogy megismerkedjenek egymás munkáival, szakmai kérdéseket vitassanak meg, és megosszák egymással tapasztalataikat. Ebbe a világba nyerhet most minden, a kreativitásra szomjazó érdeklődő betekintést. 

Május 15-én 18.00 órai kezdettel indul a Behance Portfolio Review Best of Budapest eseménye, ahol az eddigi workshopok érmesei mutatkoznak be - grafikusok, formatervezők, fotográfusok, illusztrátorok, webdesignerek, médiadesignerek, divattervezők és animáció rendezők mutatják be legjobb munkáikat. 
Az estet Jedlicska Márton, a KirowskiIsobar kreatív igazgatója zárja, aki inspiráló előadással készül a reklámszakmába vágyók számára, hasznos tippeket adva a soron következő Portfolio Night meghódításához.

design, Design Terminál, előadás, magyar tervező, portfólióbemutató, super channel, behance portfolio review, portfolióbemutató Icon_print

Hg_pasaret_szponzor_title
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317