Logomain

Résztvevőket vár a 2014-es EASA

By HG.HU 2014. április 2. 08:40

szerk at hg dot hu

Idén Bulgáriában rendezik meg az európai építészhallgatók kedvenc nyári workshopját, az EASA-t. A magyar résztvevőket pályázat útján választják ki a szervezők.

Az EASA (European Architecture Students’ Assembly) európai építészhallgatók intézménytől független legnagyobb közössége, amely 1981 óta minden évben más-más országban rendezi meg kéthetes, előadásokkal és műhelymunkákkal egybekötött nyári alkotótáborát, amin több mint 40 ország 400 építészhallgatója  vesz részt. Az eseményt idén 34. alkalommal július 20 - augusztus 3-ig Veliko Tarnovoban, Bulgáriában rendezik majd meg.

Symbioza.gallery

Magyarország várhatóan 5 hallgatót küldhet a táborba, akiket egy kétfordulós pályázat útján a nemzeti kapcsolattartókból és független szakemberekből álló zsűri választ ki. Az építészhallgatók mellett az építészet iránt érdeklődő, más társterületek hallgatóinak jelentkezését is várják (tájépítészek, képző- és iparművészek, stb.).

A tábor témája: SYMBIOSIS

Részvételi pályázat:
Mit tennél a kérdőjel helyére? Az ábrából kiindulva szabad asszociációk bemutatását várjuk. A pályamunka témája a szimbiózis, ami jelentheti két élő szervezet, vagy tágabb értelemben két fogalom szimbiózisát. A pályamunka formája kötetlen, lehet előadás, rajz, képzőművészeti alkotás, zene, tánc, stb.

Az első fordulóban a pályázók e-mailben küldik el munkájukat, majd a legjobban sikerült pályázatok alkotóit egy személyes prezentációra hívjuk meg az Építész Szakkollégium műtermébe. A bemutatást egy kötetlen, angol nyelvű csoportos beszélgetés követi, ahol a pályázók angol nyelvi kommunikációs képességét is felmérjük majd.

Eredményhirdetés:
A pályaművek bemutatását követően négyfős zsűri választja ki a nyertes pályázókat. Az eredményről minden pályázót e-mailben értesítünk.

Az első forduló beadási határideje: 2014. április 8. kedd éjfél
A személyes bemutatás időpontja és helyszíne: 2014. április 11. péntek du. 5 óra, Bercsényi Építész Kollégium, 1117 Budapest, Bercsényi utca 28-30.

Részvételi díj:
180 euro, amely tartalmazza a szállást, az étkezést és a workshopon való részvételt. Az utazás költségeit a részvételi díj nem tartalmazza.

pályázat, workshop, építész szakkollégium, easa hungary, easa 2014 Icon_print

Hg_pasaret_szponzor_title
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317