Logomain

A Berlinale után Budapest: nagysikerű animációs pre-premier a márciusi CreativeMornings reggelin!

By HG.HU 2014. március 19. 13:24

szerk at hg dot hu

Bucsireka2event.gallery

cmbdpmarch

Bucsi_reka.gallery.gallery

Bucsi Réka

Still01.gallery.gallery

Bucsi Réka: Symphony no 42

Still05_s.gallery.gallery

Bucsi Réka: Symphony no 42

10003871_714046781949488_1549704655_o.gallery

Bucsi Réka: Symphony no 42

1658202_709038695783630_1305091103_o.gallery

Bucsi Réka: Symphony no 42

Symphony_no._42_berlinale_logoval.gallery.gallery

Bucsi Réka: Symphony no 42

Elsőként nálunk vetíti Magyarországon a Berlinale rövidfilmes szekciójába idén beválasztott Symphony no. 42 című különleges animációs filmjét Bucsi Réka: CreativeMornigs Budapest március 28-án pénteken reggel ismét a Toldi moziban!

Az év első tavaszi kreatív reggelijén egy igazi unikummal várunk benneteket a kávé mellé: egy országos pre-premierrel! Januárban a HG-n is bemutattuk Bucsi Rékát, akit Symphony No. 42 című rövidfilmjével első magyar animációsként hívták meg a Berlinaléra. Azóta is sorra zsebeli be az elismeréseket, legutóbb az Annecy Nemzetközi Animációs Fesztiválra és a malmöi Buff fesztiválra jutott be.

A fesztiválozás miatt Réka itthon még nem vetíthette le a filmjét, ezért mi nagy örömmel és büszkeséggel jelentjük, hogy a hazai közönség először nálunk, a márciusi CreativeMornings Budapesten nézheti meg a Symphony-t!

A tízperces digitális rajzanimáció a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemen készült diplomamunkaként 2013-ban a Magyar Nemzeti Filmalap támogatásával. A facebookon és a teaserben belepillanthattok a film enigmatikus, különös hangulatába, de ne hagyjátok ki a Rékával januárban készített interjúnkat sem!

A márciusi reggeli abból a szempontból is újdonságnak számít, hogy a CreativeMornings Budapest szervezésébe időközben bekapcsolódott a SZIKRA //Creative Colalboration// kreatívokat támogató tesvérkezdeményezésünk is. A céljaink közösek: a kreatív tapasztalatcserét, közösségépítést bátorítjuk, és a hazai kreatív szcéna támogatásán dolgozunk, korábbi cikkünkben bővebben is olvashattok róluk. (A március 21-én megrendezett harmadik, freelancereknek szóló SZIKRA rendezvényhez még tudtok csatlakozni!)

FONTOS: a márciusi CreativeMornings Budapesten való részvétel mint mindig, most is ingyenes, de az előzetes regisztráció a korlátozott férőhelyek miatt kötelező.

Szintén fontos változás, hogy ezentúl a központi, nemzetközi Creative Mornings honlapon keresztül jelentkezhettek: a regisztráció jövő hét szerdán, március 26-án indul majd. Érdemes követni a legfrissebb infókat a CMBDP facebook oldalán és csatlakozni a rendezvény eventjéhez, mert valószínűleg perceken belül elfogynak majd a helyek!

Az izgalmas program mellett ezúttal is finom reggelivel készülünk szponzoraink jóvoltából: Édes Sári utolérhetetlen házi sütijeivel, frissen préselt Sió Gyümölcslével és kávéval ébredezhettek. Előadásainkhoz a designbútorokat továbbra is a Kinnarps Hungary biztosítja.

Várunk mindenkit március 28-án 8:30-tól a Toldi Moziban!

design, film, magyar design, program, animáció, kreatív, magyar tervező, ajánló, rendezvény, creative mornings, animációs film, creative mornings budapest, kreatív szakma, kreativ, bucsi réka, berlinale, magyar film, symphony no. 42, annecy Icon_print

Hg_pasaret_szponzor_title
Logomain
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317