Logomain

A magyar design meghódítja Dubait

By HG.HU 2014. március 12. 10:21

szerk at hg dot hu

A Közel-Kelet legnagyobb designeseményén mutatkozhat be a terület három neves hazai képviselője: az IVANKA, a MOME és az ÜVEG/HÁZ.

A Design Days Dubai a Közel-Kelet és Dél-Ázsia legjelentősebb design kiállítása és vására, ahol a vezető nemzetközi tervezők és galériák mellett a feltörekvő tehetségek is megjelennek a világ minden tájáról. A Design Terminál közreműködése révén a mára már nemzetközi hírnévvel büszkélkedő IVANKA Beton Designnal, az Európa top 100 design iskolája között számon tartott MOME-val, és az egyedi kivitelezésű üvegtárgyairól híres ÜVEG/HÁZ-zal találkozhatnak a programsorozat látogatói 2014. március 17-21. között.

Design_days_dubai.gallery

Célkeresztben a Közel-Kelet

A márkák kiválasztásában a hazai tervezők közel-keleti promóciójában évek óta eredményes Hybridart Management volt a Design Terminál szakmai partnere. A magyar standon három olyan márka kap megjelenési lehetőséget, amely termékeivel és szolgáltatásaival kiemelten versenyképes lehet a térségben.
„Nagy örömmel tölt el bennünket, hogy mi is formálói lehetünk annak a képnek, amely a magyar designról kialakul a szakma képviselőiben világszerte” – emelte ki Görömbei Luca, az Üveg/Ház vezetője.
A Moholy-Nagy Művészeti Egyetem egyszerre egyetem és szellemi műhely, ahol szétválaszthatatlan egységet képez a kutatás, az oktatás és az alkotói folyamat, az alkalmazott és autonóm művészeti tevékenység. Az egyetem hallgatója, Máté Balázs fotóművész RED elnevezésű fotósorozatával mutatkozik be Dubaiban.
A magyar kreatívipar fejlesztéséért felelős Design Terminál idén immár második alkalommal segíti a hazai márkák megjelenését nemzetközi piacokon.  Februárban a London Fashion Week-en mutatott be négy magyar divatmárkát.

mome, Design Terminál, magyar design, közel-kelet, ivánka, magyar tervezők, ivanka, üveg/ház, design days dubai Icon_print

Hg_pasaret_szponzor_title
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317