Logomain

Minden napra egy kreatív pályázat

By Huszár Judit 2014. február 11. 09:31

szerk at hg dot hu

A SZIKRÁnál minden héten kiemelt figyelmet kapnak a pályázatok, díjak, ösztöndíjak, versenyek, amiket összegyűjtünk számotokra. Az első adagban akad diákoknak és profi szabadúszóknak való egyaránt. A felsorolt pályázatok határideje átlagosan március közepe-vége, válogassatok!

1. Az első versenyt diákoknak írták ki és a kampuszukat kell bemutatni, illetve azt, hogy miért is fontos, egy 3 perces videóban. Ez a Hermann Miller videó verseny, ahol a fődíj 2500 dollár, a határidő pedig március 21, péntek 11 óra (az időzóna átváltó szerint).

1400552158_24b0e9851c_b.gallery

2. A D&AD már azoknak is hirdeti New Blood díját, akik az utóbbi két évben végeztek, jelenleg is tanulnak, vagy 24 év alattiak. Élő briefeken dolgozhatnak a nevezők, amiket top kreatívok bírálnak el. A díj tulajdonképpen hidat képez az iskola és a munka között. A briefek február 19-től letölthetőek és március 19-ig lehet rajtuk dolgozni. Kreatív csoportok is jelentkezhetnek. Van profi kategóriája is a versenyeknek, amikről bővebben itt tájékozódhattok.

3. A nagyon határozott nevű Radical Innovation nevű díjra hotel tervekkel lehet nevezni, ahol a hangsúly a vendégszereteten van. A döntősöket hova máshová hívnák meg, mint Vegasba. Nagy falatnak tűnik, de a kiírás szerint inkább az ötletet és az innovációt díjazzák. A nyertesek befektetők előtt prezentálhatják terveiket.

4. Sajnos a szuper Fab európai részlege megszűnt külsős designerek számára webshopként üzemelni, csak a saját termékeiket árulják, az amerikai részleg viszont egy nagyon inspiráló pályázattal állt elő. Mi tesz egy helyet otthonná? Tervezd meg a tárgyat, amitől egy üres térből otthon válik. Március 21 a határidő. Itt tudtok jelentkezni.

5. Fotósok, érdemes kattintani a részletekért! Bármilyen 2013 márciusa és 2014 márciusa között készített képpel indulhattok az elismert, 1959 óta megrendezésre kerülő Communication Arts Fotó versenyen. A változatos témák indulóit neves szakmabeliek, art directorok bírálják majd el. 

6. Még egy fotós (és videós) megmérettetés, amire már csak két hét maradt, viszont igazán izgalmas és érdekes a téma. A Visible White pályázat arra a kérdésre keresi a választ, hogy a professzionális portré fotózásnak milyen értékei vannak a digitális korban, amikor mindenki lehet DIY portré készítő. Az induláshoz szükséges információkat itt találjátok. Ezzel siessetek!

7. Az Electrolux Design Labet már valószínűleg nem kell bemutatnunk, hiszen sok magyar fiatal tervező ért már el sikereket ezen a díjon. A tét most is nagy, 5000 Euró és fizetett gyakornokság a cégnél. A téma pedig szupertrendi, az egészséges otthon. Március 1-től nevezhetnek hallgatók, a határidő április 6. Induljatok minél többen! Itt vannak a részletek.

Reméljük újra tudósíthatunk majd itt a HG-n a sikereitekről!

Kövessétek a SZIKRA Creative Collaboration facebook oldalát a legfrissebb részletekért!

 

 

pályázat, verseny, kreatív, kreativ, szikra creative collaboration, szikra Icon_print

Hg_pasaret_szponzor_title
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317