Logomain

Szavazz 2013 legsikeresebb kreatívjára!

By HG.HU 2014. január 22. 08:27

szerk at hg dot hu

Highlights of Hungary néven indította el legújabb projektjét a kreatív szektor értékmenedzsmentjével foglalkozó Super Channel. A kreatív csapat arra vállalkozott, hogy összegyűjti a tavalyi év legjobb hazai kreatív tartalmait, sok területet lefedve, de kifejezetten kategóriák nélkül.

Az előválogatásra olyan elismert szakembereket kértek fel, akik biztosították a szakmaiságot, és széles spektrumot tudtak lefedni a lista összeállításánál. A Highlights of Hungary jelöltjeit a kezdeményezés hivatalos honlapján, a www.highlightsofhungary.hu oldalon lehet megtekinteni. A közönség itt választhatja ki saját kedvenceit és küldheti el szavazatait az általa legjobbnak, legsikeresebbnek gondolt alkotóra, tervező csapatra és kreatív projektre. A szavazatok véglegesítése, összegzése után áll össze 2013 magyar kreatív toplistája.

Highlightsofhungary.gallery

A Highlights of Hungary kezdeményezéssel egy olyan sorozat elindítása a cél, amely nem nélkülözi a szakmai alapokat, kurátori szemléletet, de kategóriák nélkül, a nagyközönséget is bevonva ad színes képet a hazai kreatív szektor produktivitásáról, sikereiről. A Super Channel ezzel a szerepvállalásával is növelni a kreatív tartalmak iránt nyitott közönség elérését, bevonódását a szektor mögött felsorakozó kritikus tömeg, a nagyobb társadalmi bázis felépítése érdekében. A célok között szerepel az is, hogy a projekten keresztül a teljes szektor nagyobb publicitást kapjon a hazai és a nemzetközi médiában egyaránt.

A Highlights of Hungary kódolt, pozitív társadalmi üzenetét így fogalmazták meg a szervezők: örüljünk egymás sikereinek és legyünk büszkék kreatív értékeinkre!

A Super Channel egy kreatív tartalomgyártó, tartalomfejlesztő csapat. Platform semleges szemlélettel, komplex eszköztárral közvetít kreatív értékeket a design, divat, grafika, zene, digitális technológiák és a művészetek alkotóterületeiről a társadalom vagy annak kisebb közösségei felé. Folyamatosan kutatja az izgalmas, újszerű̋, különleges élményeket biztosító ötleteket, megoldásokat, ösztönözi a koprodukciókat, műfaji fúziókat, összekapcsolja a virtuális és a való világ történéseit. Az értékkapcsolatok definiálásával és fókuszba helyezésével egyfajta híd szerepet tölt be a kreatív világ, a társadalom, az állami intézményrendszer és a piaci szereplők – vállalatok, márkák között.

szavazás, 2013, toplista, super channel, kreatív szakma, highlights of hungary Icon_print

Hg_pasaret_szponzor_title
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317