Logomain

Magyar tervezők jelentkezését várja a legjobb szakértők válogatásával induló új designbolt

By Ginter Zsófi 2014. január 5. 10:26

szerk at hg dot hu linkedin

A Mammutban megnyitó Aron Style-ban új célközönséget érhetnek el a designerek, az üzlet kiemelkedő színvonalát pedig a résztvevők listáját összeállító Hidvégi Áron és Hoffmann Petra szakértelme garantálja.

Akit kicsit is érdekel a design és az ipari  formatervezés világa, aki szívesen veszi körül magát, vagy ajándékoz meg másokat design tárgyakkal a világ legismertebb formatervezőitől, biztosan ismeri az Aron Design Store-t, Hidvégi Áron jogász-közgazdász kincseskamráját. Áron első üzlete a Deák téren nyílt még 2008-ban, majd a sikerre való tekintettel Budán, a MOM Parkban is elérhető lett az Aron Store kollekciója. A közelmúltban a Deák téri üzlet is Budára költözött, a Mammutban nagyobb alapterületen, szélesebb kínálattal várja az érdeklődőket.

1600254_10151907277051723_1285530395_n.gallery

Áron az elmúlt öt évben szerzett tapasztalatokkal felvértezve úgy döntött, lehetőséget teremt hazai tervezők számára is, hogy a legtöbb vásárlót vonzó plázakörnyezetben egy igényesen kialakított üzletben ízlésesen megválogatott kollekció keretében ismertessék meg és népszerűsítsék termékeiket. A pláza valószínűleg hatékonyabb a leghangulatosabb belvárosi üzletnél is, hiszen ide tényleg vásárolni jönnek az emberek, ráadásul könnyedén elérhető itt az a közönség, aki esetleg még nem hallott számos magyar márkáról, de szívesen vásárol akár hazait is. Főleg, ha egy, már ismert, megbízható brand áll mögötte.

Egy remek lehetőség és egy tágas üzlethelyiség várja, hogy az év elején elinduljon a Mammutban az Aron Style Projekt, mely egy közösségi design bolt elvei szerint épül fel és 2014. márciusában nyitja meg kapuit az első professzionális, hazai multibrand design boltként. 

A kurátori feladatokban a MOMÉ-n diplomázott, Designelmélet mesterszakot végző Hoffmann "Stilblog" Petra segít majd Áronnak - nála jobban kevesen ismerik a magyar tervezőket és munkáikat. Petra és Áron közösen állítják össze az üzletben kapható hazai márkák kollekcióját, de örömmel várják a jelentkezéseket is emailben.

Írjatok, ha van egy jó tippetek, érdekelnének a részletek, vagy egyszerűen csak ajánljátok magatokat!

Kontakt és részletes infó: info@aron-­‐store.comaron.hidvegi@aron.hupetra@stilblog.hu

design, üzlet, magyar design, bolt, hoffmann petra, aron style, hidvégi áron, mammut Icon_print

Hg_pasaret_szponzor_title
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317