Logomain

Karácsony KREA módra

By HG.HU 2013. december 11. 12:09

szerk at hg dot hu

Kreakari_plakat.gallery

KREA kari

Fiok.gallery

Fiók

Fiok2.gallery

Fiók

Polonszky.gallery

Polonszky

Felichart.gallery

Felichart

Gati_anna.gallery

Gáti Anna

Ternovszky.gallery

Ternovszky

Bbprojects_zanyb.gallery

BBprojects

Illatos punccsal, forralt borral, házilag készített finomságokkal és egy különleges karácsonyi vásárral várják a KREA hallgatói az első félév utolsó napján a látogatókat az iskolában.

A KREA iskola karácsonyi ünnepsége december 20-án pénteken kora délután ingyenes kreatív foglalkozásokkal kezdődik, ahol tanári segítséggel készülnek majd a karácsonyfa dekorációk és az ajándékcsomagolások. A tantermek piactérré változnak, itt Kreások nagyközönség előtt talán először bemutatkozó alkotásait lehet megvásárolni, a falakra pedig az elsőéves tervezőgrafikusok színes betűtervei kerülnek. Az összes szak készül valami finomsággal; lakberendezők, enteriőrösök, dekoratőrök, grafikusok, webesek, fotósok, divattervezők, stylistok és sminkesek mindannyian a szakukra jellemző stílusban ünnepi asztalt kreálnak, melyeken saját készítésű kézműves süteményeik várják az édesszájú vendégek rohamát.

Workshop programok:

A workshopokon történő részvétel ingyenes, regisztráció nem szükséges. Maximális létszám 15 fő, helyfoglalás érkezési sorrendben történik.

Karácsonyfadísz készítő workshop / Oktató: Gulyás Judit, textil designer
Időpont: 13:30-16:00
A/3 méretű papírt térben hengerré illetve más téri formává illesztjük össze, ebből készül az ötletes karácsonyfadísz vagy mécsesfedő. Eszközigény: sniccer 

Karácsonyi csomagolás készítő workshop / Oktató: Tóth Móni, designer
Időpont: 16:30-19:00
Eredeti megoldásokat kedvelőknek megfelelő csomagolás! Egyedi hangulatú csomagolóanyagok készítése, kreatív módon ünnepivé alakítva a hétköznapi papírokat, csomagolóanyagokat.

A KREA karácsonyi vásárára látogatók velük találkozhatnak majd:

Fiók / Zlinszky Krisztina és Szabó Andrea

Mi rejlik “A fiókban” ? Varázslat, rég elfeledett tárgyak, színek, játék, egy csipetnyi természet, finomságok, amelyekből mindig egy különleges hangulatú történet születik.
"A KREA Kortárs Művészeti Iskolában végeztünk enteriőrtervező szakon. Szeretjük a tereket a legapróbb részletekig megtervezni, mert hiszünk abban, hogy ettől válik egy enteriőr kifinomulttá. A lakás kiegészítők tervezése mellett kiállításokat, üzleteket, kirakatokat, házakat stylingolunk valamint kisebb nagyobb rendezvényeket; esküvőket, keresztelőket, családi eseményeket, piknikeket ... Egy kis varázslat: és a hétköznapok ünneppé válnak!"

Udvardi Viktória 
Fedezd fel a múltat és alkoss valami újat!
"A nagymamám illetve a szüleim holmijai között, antikváriumokban és bolhapiacokon nézelődve mindig rálelek valami kis kincsre. Hiszem, hogy mindennek és mindenkinek megvan a maga értéke, így a kiselejtezett dolgoknak is. Átértelmezve a múltbéli funkciókat, könnyen új minőséget kaphatnak a tárgyak, és valami új alapjául szolgálhatnak. Az ékszerek szerelmese vagyok, így mindent ékszer alkatrésznek tekintek. Főként a méretes nyakláncokat kedvelem élénk és arany színekben.
A KREA divatstylist szakán diplomáztam 2010-ben, majd az Éva Magazinnál dolgoztam 2 évig a szakmában. Megjártam Thaiföldet, ami teljesen átformálta a világnézetemet. Az elmúlt egy évben pedig fotósként dolgoztam Kaliforniában és Mexikóban egy óceánjáró hajón ingázva."

Polonszky / Polonszki Tünde
"Polonszki Tünde divattervező vagyok, a Polonszky márka megalapítója. A KREA karácsonyi vásáron főként letisztult vonalvezetésű, szabásában és anyagában rafinált tervezésű ruhákkal várlak benneteket, gondolva az ünnepi hangulatra, de a hétköznapokra is. Valamint akciós darabokkal is találkozhattok!"

Felichart  / Keresztes Felícia
"Felichart (ejtsd. felisárt) elnevezésű kezdeményezésemmel 2010 óta kis példányszámban sokszorosított, egyedi grafikájú termékeket készítek. Termékeim között találsz képeslapokat, ajándékkísérőket, hűtőmágneseket és falmatricákat - azok számára, akik a művészibb jellegű termékek iránt érdeklődnek. Célom, hogy meghittebbé tegyem az ünnepeket és színesebbé az ajándékozás örömét."

Gáti Anna
"Gáti Anna vagyok, meséket olvasok, írok és rajzolok.
A történetek számomra az önismeret és a felfedezés kalandjának kapui, ablakai. Gyere és kalandozz el velünk a Mindegy Szigetre (a legújabb mesébe) - a karácsonyi KREA vásáron ott találkozunk!"

Ternovszky / Ternovszky Zita 
“Ternovszky Zita a formák nyelvén beszél. Számára egy enteriőr és egy nő teste egyaránt egy egységes szemléletrendszer kivetülésének különböző csupasz felületei. Tudja, hogy egy belső tér mitől kel életre és azt is, hogy egy nő mit keres, amikor ékesítené magát. A belsőépítészből lett ékszertervező az egyszerű formák, az ellentétek ütköztetése, a kemény és lágy, a matt és fényes textúrák ötvözésével letisztult, izgalmas, indusztriális ugyanakkor érzéki testékszereket alkot, láncokból, szíjakból, kötelekből, és különböző fém kellékekből. Munkáit finom kézműves technikákkal, kézi csomózással, makraméval, lágy esésű anyagok alkalmazásával teszi egyszersmind csábítóan nőiessé, ugyanakkor határozottan modernné.”  (Nők Lapja)

BBprojects / Balázs Beáta
"A kolozsvári Művészeti és Design Egyetemen végeztem formatervezés szakirányon, jelenleg a KREA enteriőrtervező szak másodéves hallgatója vagyok. A belsőépítészet mellett főként a gyerekbútorokért rajongok, de a jövőben szeretném kipróbálni magam táska és kiegészítő tervezésben is.
A KREA karácsonyi vásáron kiállított székeim a geometrikus formavilágot követik. Az volt a központi cél, hogy olyan székek, játékok jöjjenek létre, amelyek úgymond nyitott forráskódként jelennek meg a gyerekek előtt. Ez egy fajta lehetőséget és kihívást biztosít a gyerekek számára, ahogy képzelőerejüket és kreativitásukat szabadon használva újabb funkciókkal ruházzák fel azokat. Továbbá fontos szempont volt még a tervezés során, hogy a székeim egyediek, nem összetéveszthetőek legyenek, magukba hordozva a felfedezés varázsát."

Időpont és helyszín:

Időpont: Péntek, 2013. december 20. 13-20h
Helyszín: KREA Kortárs Művészeti Iskola
1051 Budapest, Október 6. utca 18. félemelet
A belépés díjtalan!
www.kreaiskola.hu

programajánló, workshop, krea, karácsony, designadvent Icon_print

Hg_pasaret_szponzor_title
Logomain
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317