Logomain

Ünnepelj velünk: CreativeMornings Budapest 2nd B-day Breakfast!

By Ginter Zsófi 2013. december 17. 08:42

szerk at hg dot hu linkedin

Szülinapunk van: már két éve ébredeznek együtt a kreatívok Budapesten! Kávéval koccintós, szülinapi tortás reggelire várunk titeket pénteken a leginspirálóbb új belvárosi helyszínen, az Atelierben!

Mi is nehezen hisszük el, de a december 20-ai reggeli már a 24. budapesti CreativeMornings lesz! 2011-es indulásunk óta a legtehetségesebb hazai kreatívokkal találkozhattatok a programjainkon, az ehavi globális "MAKE" témához pedig azt a csapatot hívtunk meg, akik az elmúlt években a belváros leginspirálóbb kulturális és közösségi helyszíneit hozták létre. 

01_make_cm_hg.hu-web545%c3%97375px.gallery

Éppen néhány hete jelent meg az interjúnk velük itt a HG-n: előadóink Fábián Gergő, Trellay Levi és Németh Tom lesznek a Telep, az Atelier és a Budapest Bagel képviseletében. Ebből az alkalomból mi vendégeskedünk a srácoknál: a rendhagyó reggelit az Atelierben tartjuk! 

Bár akár minden este találkozhatunk velük, ha beugrunk egy fröccsre hozzájuk, de most elmesélik a "Telep-sztorit", hogy hogyan lett baráti társaságból szubkultúra, elmondják, hogy őket mi inspirálja, és hogy honnan gyűjtik az energiát az egyre nagyszabásúbb kulturális-, gasztro- és designprojektjeikhez.

És ha ez még nem lenne elég, a megszokott CreativeMornings reggeli: kávé, Danone Actimel és Sió gyümölcslé mellett Édes Sári szülinapi tortája és a Süti finomságai várnak minden korán kelő kreatívot december 20-án, 8:30-tól!

A rendezvény ezúttal is ingyenes, de az előzetes regisztráció a korlátozott férőhelyek miatt kötelező. FONTOS: az Atelierben most kevesebb helyünk van a szokásosnál, ezért érdemes időben regisztrálni! (a jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében fogadjuk el, mindenkinek visszajelzünk).

A jelentkezéshez küldj egy mailt a budapestcm@gmail.com-ra három infóval: név, foglalkozás, cégnév (ha van).

Találkozunk pénteken!

A legfrissebb infókat a CMBDP facebook oldalán és a szülinapi reggeli fb esemény oldalán olvashatjátok folyamatosan, kövessetek minket!

program, make, creative mornings, creative mornings budapest Icon_print

Hg_pasaret_szponzor_title
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317