Logomain

Decemberig vár a NON+ pop-up store

By Séllei Lilla 2013. november 26. 07:55

szerk at hg dot hu

December végén bezár a NON+ pop-up üzlete, de ezzel párhuzamosan elindult a márka online áruháza is!

Már hozzászokhattunk, hogy a MOM Parkban minden nap vár minket a NON+ pop-up boltja friss árukészlettel és kedves eladókkal. A bolt december végiéig tart nyitva, karácsony előtt egy különleges termékkel, a két ünnep között pedig akciókkal búcsúzik az üzlet. Persze ettől nem kell kétségbe esni, hiszen a márka hamarosan új, saját üzlettel jeletkezik! Addig pedig ott van a frissen elindított webshop, és a két másik plázában található üzlet: az Árkádban az Art on me, valamint a Rózsakert Bevásárlóközpontban a My Day Collection multibrand bolt.

Non3_1.gallery

"A folyamatosan, újabb és újabb kollekciókkal bővülő NON+ palettának köszönhetően eddig is sok vásárló tért vissza az üzletbe, hogy újabb és újabb színekből rendelje meg a már egyébként is a gardróbjában lógó NON+ ruhát."

A webshop elindítása már régen váratott magára, hiszen a legtöbb magyar tervezőnek már van online butikja, és ebből a széles vásárlóközönséggel büszkélkedő NON+ sem maradhatott ki. "A folyamatosan, újabb és újabb kollekciókkal bővülő NON+ palettának köszönhetően eddig is sok vásárló tért vissza az üzletbe, hogy újabb és újabb színekből rendelje meg a már egyébként is a gardróbjában lógó NON+ ruhát" - tudtuk meg Sacitól. Ezeknek a vásárlóknak, de a vidéki rajongóknak is nagy könnyebbség lesz, hogy a vásárláshoz el sem kell mozdulniuk a számítógép mellől. Több mint százféle termék, ezen kívül kedvező szállítási feltételek, kényelmes bankkártyás fizetés és folyamatos akciók várják a vásárlókat online (is).

A NON+ webshopja itt található!

NON+
  • Név:
  • NON+
Iparág:
Divat
Weboldal
Leírás:
EGYSZERŰ. LETISZTULT. SPONTÁN. A NON+ Kiss Sarolta tervezőgrafikus-lakberendező divatmárkája. Kollekcióit egyszerű vonalak, kényelmes, vagány megoldások és visszafogott színvilág jellemzi. A NON+ ruhák legtöbbjét egy-egy grafikai elem, idézet díszíti. A kollekciók darabjai egy téma, egy hangulat köré szerveződnek, a grafikák pedig mindezt szolidan hangsúlyozzák. A NON+ ruhák limitált darabszámban készülnek. Az egyedi darabokat kiváló minőségű anyagokból kézzel szabják-varrják. A mintákban és a ruhák fazonjában egyaránt tükröződik a letisztultság és a kreativitás. Fontos szempont a hordhatóság, a lezserség, a stílusbeli merészség. Mottó: "A kevesebb több"

 

 

 

 

 

üzlet, divat, bolt, magyar divat, non+ Icon_print

NON+ pop-up store

A NON+ pop-up store a MOM Parkban, fotó: Kiss Lenke Dorottya

Hg_pasaret_szponzor_title
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317