Logomain

Budapesten a nemzetközi mobilfilm-fesztivál

By HG.HU 2013. november 12. 10:15

szerk at hg dot hu

Idén Budapest lesz a nemzetközivé nőtt mobilfilmes-fesztivál európai házigazdája. A szervezők a pályamunkákat november 22-ig várják.

A movilfestawards (MFA) olyan audovizuális tartalmak felülete, melyek teljes egészében mobil eszközökkel készülnek. Egy új, egyenlő esélyeken alapuló kulturális generáció népszerűsítéséért dolgozik. A movilfestawards a tehetséget és kreativitást jutalmazza. A világháló majdnem mindenki számára elérhető, ezáltal lehetőséget teremt a kulturális egyenlőségre és arra, hogy a tolerancia, a kreativitás és az identitás valós értelmet nyerjen a világ minden pontjáról feltölthető és egyénileg létrehozható filmeken keresztül.

Movilfestawards_sc.gallery

Az MFA mindig is tisztában volt globalitásával, hiszen már kezdetektől fogva a világ különböző pontjairól kap filmeket (pl.: Mexikó, Oroszország, Amerikai Egyesült Államok, Szenegál, Franciaország, és Argentíta). A fesztivál mindig az annak otthont adó város/országról kapja a nevét, mint ahogy Movilfesttenerife, Movilfestmiami, vagy akár Movilfestpanama, és így tovább. A fesztivál kontinensenként egy helyszínen zajlik. Az MFA alapítói idén Budapestre helyezték bázisukat, azzal a céllal, hogy Európában hosszú távon Budapest adjon otthon a nemzetközi fesztiválnak. 

Jelentkezés

Az MFA mobileszközökkel készített rövidfilmeket vár. Ezek készülhetnek telefonnal, webkamerával vagy tablettel. A fesztivál célja új tehetségek felfedezése, legyen szó akár Magyarországról, vagy a világ bármely más pontjáról. Idén négy nemzetközi, és két magyar kategóriát hirdettek meg.
A filmek feltöltésének határideje: november 22.
További információk a fesztiválról a www.movilfestbudapest.com oldalon található. 

Help Center

A Help Center Budapest belvárosában, az Erzsébet téren található. Itt egy helyszínen megtalálható a mobil bemutatóterem, a vágószoba, és a VIP lounge is. Mindenkit szeretettel várnak, akinek kérdése van vagy bármilyen információra van szüksége a fesztivállal kapcsolatban. Akik szeretnék megvágni a filmjüket vagy egyéb utómunkát végeznének rajta, azokat is szívesen látják. Hiszen itt mindezt professzionális körülmények között tehetik meg a HP EliteBook Workstation segítségével. 

Movilfestbudapest elindítója a Bernarda Agency, producer: bySan. Hivatalos szponzok: Új Nemzedék, Alcatel One Touch, Devergo. Támogató állami szervek: Forum Hungaricum, Koz es Igazgatasugyi Miniszterium, Spanyol Királyság Magyarországi Nagykövetsége. Hivatalos partnerek: HP, Nanobase Kft, Europcar, Csepel. Hivatalos együttműködő partnerek: Diadaliv, Fenstherm-West, Max City,  Labcontrol, We Love, Funzine, Keramikum, Kreatív Utánpótlás. Hivatalos fesztiválhelyszinek: DesignTerminal, Instituto Cervantes, Symbol. Hivatalos kommunikációs partner: Super Channel

pályázat, film, mobiltelefon, felhívás, okostelefon, movilfest Icon_print

Hg_pasaret_szponzor_title
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317