Logomain

Jövő héten újra Behance Portfolio Review a Design Terminálban!

By HG.HU 2013. november 1. 09:10

szerk at hg dot hu

Mostanában lesz egy éve, hogy a Super Channel elvállalta a Behance.net portfólióbemutatók budapesti szervezését. Azóta három eseményen vagyunk túl, és a jövő heti negyedik este is tartogat izgalmas meglepetéseket.

A soron következő nemzetközi Behance Week (november 4-11) keretén belül a Super Channel immár negyedik alkalommal rendezi meg Budapesten a Behance Portfolio Review eseményét. A zártkörű szakmai workshopot, a már megszokott, a nagyközönség számára is nyitott előadások programja, a Super Channel TALKS követi. A helyszín ezúttal a Design Terminál lesz.

Behance-facebook-cover.gallery

A Behance.net a nemzetközi kreatív világ elsőszámú online portfólió oldala, mely tervezők számára teremt kiváló lehetőséget munkáik bemutatására, népszerűsítésére. Minden évben két alkalommal rendezik meg világszerte a kreatív portfólió esteket, melyek keretében fiatal pályakezdő alkotók és a szakma gyakorló képviselői a virtuális térből kilépve összejönnek, hogy megismerkedjenek egymás munkáival, szakmai kérdéseket vitassanak meg, és megosszák egymással tapasztalataikat. A Behance New York-i központjának hozzájárulásával Budapesten a világon egyedülálló módon negyedévente rendezik meg a portfóliók mustráját. A szervező Super Channel ezzel a sorozattal is igyekszik hozzájárulni a hazai kreatív élet népszerűsítéséhez, fellendítéséhez.

November 7-én 17.00 órai kezdettel indul az alkotók számára meghirdetett, zártkörű szakmai workshop. Az eseményen fiatal tehetséges tervezők - grafikusok, divattervezők, formatervezők, fotográfusok, illusztrátorok, webdesignerek, médiadesignerek és animáció rendezők mutathatják be aktuális munkájukat tapasztalt szakmai résztvevők előtt.

Mentorok:

Grafika - Tóth Andrej és Királyfalvi Károly (Carnation Group)
Webdesign / Média design – Deme Dániel (KirowskiIsobar) és Kövesházi Dániel (Mito)
Animáció – Emil Goodman (Umbrella) és Mendrei Miklós (Umbrella)
Divat – Mojzes Dóra
Fotó – Kóti Réka
Formatervezés – Martinkó József

A szakmai programon való tervezői részvétel regisztrációhoz kötött, a határidő november 3.

19.00 órától a budapesti kreatív élet meghatározó szereplőinek 15-20 perces előadásaira kerül sor. Az izgalmas, inspiratív előadások, illetve a meghívott alkotók ezúttal az artwork csapatmunkát és az alkotói projektmenedzsmentet mutatják be. Az egyéni pályákon túl, a meghívott vendégek a Zagar Light Leaks c. albuma és a napokban debütáló Space Medusa klip aktualitása kapcsán, a zene és a tervezői munka kapcsolatáról mesélnek majd. Ráadásként pedig egy, a nemzetközi divatvilágban kiemelkedően szereplő márkát mutatunk be. Káldy Julia nem csak tervez, de tudatos márkaépítő is. Nem mellesleg, legújabb kollekciója ugyanazt az ”éteri” hatást idézi meg, mint a Zagar legújabb lemeze.

Előadók:

Káldy Julia – tervező
Királyfalvi Károly  – grafikus
Kóti Réka – fotográfus
Kostil Danila – rendező
Zságer Balázs – zenész, zenei producer

királyfalvi károly, kóti réka, káldy júlia, portfólióbemutató, super channel, behance portfolio review, kostil danila, zságer balázs Icon_print

Hg_pasaret_szponzor_title
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317