Logomain

Női lábak hódítása magyar harisnyában

By Séllei Lilla 2013. szeptember 21. 18:34

szerk at hg dot hu

Virivee_2.gallery

Virivee

Virivee - harisnyák

Virivee_3.gallery

Virivee

Virivee - harisnyák

Virivee-5.gallery

Virivee

Virivee - harisnyák

Virivee.gallery

Virivee

Virivee - harisnyák

Virivee_4.gallery

Virivee

Virivee - harisnyák

Virivee_1.gallery

Virivee

Virivee - harisnyák

Vig_viri.gallery

Vig Viri

Virivee - Víg Viri

A csábító női lábakat mostantól a magyar nők hazai harisnyába burkolhatják, hála a Virivee márkának. A márkát 2012-ben alapította a sokáig grafikusként dolgozó Vig Viri.

HG.HU: Egy elég fiatal márkáról van szó, hiszen mindösszesen egy éve alapítottad a Virivee-t. Mi történt ez alatt az egy év alatt?
Vig Viri: A legelső pár hónap arról szólt, hogy kiderüljön, van-e egyáltalán kereslet ezekre a termékekre. Majd elkezdődött az útkeresés, hogyan és milyen formában jelenjen meg a márka, kiket szeretnék elérni és hogyan képzelem el a jövőt. Nagyjából mostanra tisztult le bennem, hogy mi az irány, ami felé a következő években haladni szeretnék, és ennek már része az új nyomott mintás kollekció, illetve a következő, télen megjelenő még inkább, ami nagyon más lesz, mint a mostani.

HG.HU: Korábban grafikusként dolgoztál, a grafikus szemléleted, gyakorlatod mennyire befolyásolja a tervezést?
Vig Viri: Magában a tervezésben nem igazán gondolom, hogy számítana, ott sokkal inkább érzem a kreativitás fontosságát. Viszont a márka-arculat kialakításánál és kommunikációjánál nagyon jó dolog, hogy képes vagyok megtervezni és megvalósítani az elképzeléseimet. Így pontosan az lesz a végeredmény, amit szeretnék. Ha bármikor eszembe jut, hogy valami újdonságra, anyagra lenne szükség, le tudok ülni és megcsinálom, és nem kell fölösleges köröket futni egy külső grafikussal, hogy mikor lesz meg, nem tetszik elsőre, nem egészen azt fejezi ki amit szeretnék... Persze remélem idővel úgy alakul, hogy már nem feltétlenül nekem kell ezekkel foglalkoznom, de egyelőre még külön színfoltként tekintek rá, és ráadásul nagyon sokat egyszerűsít és gyorsít is a folyamaton.

"Oh, nagyon szeretem a harisnyákat, nagyon sokkal rendelkezem is még bőven azelőttről, hogy ezzel kezdtem foglalkozni. Viszont nem igazán hordom a saját harisnyáimat, ami persze furcsa és vicces, mert mindenki ezt várná tőlem."

HG.HU: Hogyan készülnek a termékek?
Vig Viri: Manufakturális módon teljesen kézzel készülnek a harisnányák. Maga a harisnya adott, ezzel nem is szeretnék foglalkozni, bár elég nehéz volt a megfelelő minőségű alapanyagot megtalálni. Egyébként én festem, nyomom őket.

HG.HU: Online árusítód kizárólag, vagy valóságos boltokban is felelhetőek a termékeid?
Vig Viri: Jelenleg csak online kaphatóak, és az ombre-színátmenetes harisnyákat egyelőre nem is tervezem boltokban értékesíteni, mivel ezek kizárólag megredendelésre készülnek. A nyomott mintás kollekciókat szeretném majd külföldön és itthon is néhány erre a célra kiszemelt üzleten keresztül is értékesíteni. Egyelőre a műhelyem még nem alkalmas igazán nagy mennyiség kiszolgálására, így párhuzamosan szükséges annak a bővítése, fejlesztése.

HG.HU: Külföldről érdeklődnek a termékeid iránt? Sok megrendelést kapsz?
Vig Viri: A vásárlók legnagyobb része most is külföldi, főleg USA, Kanada, Németország, de eddig a világ 27 országából érkezett már megrendelésem. Magyarországról viszonylag kevés, de ez annak is köszönhető, hogy itthon eddig nem jelentem meg. A megrendelések mennyisége nagyon szezonális, hiába vannak ausztrál vásárlóim is, a nyár azért nem éppen a harisnyákról szól. Viszont szépen látszik, hogy kezd ismerté válni a márka, egyre több érdeklődő és vásárló van hónapról hónapra. Nagyon sok a visszatérő vásárló, több olyan is van közöttük, aki majdnem az egész választékot megvásárolta már, és ennek rendkívül örülök, mert azt jelzik, hogy elégedettek a termékekkel.

HG.HU: Harisnyaimádó vagy? Ezt csak azért kérdezem, mert szerintem kétféle lány létezik, az egyik, akinek millió harisnyája van, a másik pedig, olyan mint én, akinek egy.
Vig Viri: Oh, nagyon szeretem a harisnyákat, nagyon sokkal rendelkezem is még bőven azelőttről, hogy ezzel kezdtem foglalkozni. Viszont nem igazán hordom a saját harisnyáimat, ami persze furcsa és vicces, mert mindenki ezt várná tőlem.

HG.HU: A honlapodon a nyomott mintás harisnyák és a topok alatt még nincs semmi. Mikor jönnek az új termékek?
Vig Viri: A nyomott mintás harisnyák október legelején érkeznek, már csak a fotózás van hátra. A topok még mindig tervezés alatt vannak, így azok csak később várhatóak, de bízom benne, hogy még ősszel azok is meglesznek.

Virivee
  • Név:
  • Virivee
Iparág:
Divat
Weboldal
Leírás:
Az egyedi mintájú és színű harisnyákat kínáló, 2012-ben alapított Virivee márka mögött Vig Viri áll.

 

 

 

 

 

 

 

 

divat, kiegészítő, interjú, magyar divat, harisnya Icon_print

Hg_pasaret_szponzor_title
Logomain
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317