Logomain

10x10 videópremier a Toldiban

By HG.HU 2013. szeptember 4. 06:37

szerk at hg dot hu

Itt a Super Channel 10x10 portrésorozatának első része, amelyben Emil Goodmant faggatták saját műhelyében. A bemutató csütörtök este 9-kor kezdődik a Toldiban.

Super Channel 10X10 projektje egy videó portré sorozat, amely hazai tehetségeket mutat be. 10 alkotó, 10 kérdés. Ott, ahol a leghitelesebben mutatkozhatnak be: a műhelyükben, vagy az otthonukban. A Super Channel úgy kérdezi őket, ahogy más nem kérdezte még. Az első részben Emil Goodman animációs filmrendezővel beszélgetnek. A 10X10 projekt premierje 2013. szeptember 5-én, 21 órától kezdődik a Toldi Moziban: a Super Channel csapata sok szerettel várja a kreativitásra szomjazókat a film bemutatójára és az azt követő bulira.

10x10_facebook_event_2_2013.08.29.gallery

"A kreatív érték egyedi és eredeti. Minden alkotás mögött egy arc, egy élet, egy gondolat áll. Mi ezeket az arcokat, életeket és gondolatokat mutatjuk be képekben, videó portékban. Nem direkt interjú egy alkotásról, projektről vagy alkotói területről, hanem közvetlen beszélgetés, 10 fogalom témájában: IHLET / PÉLDAKÉP / KOOPERÁCIÓ / ÁLOM / ITTHON-KÜLFÖLD / SIKER / FÉLELEM-BÁTORSÁG / JÖVŐ / TANÁCS / SOHA"

10x10 teaser

Super Channel 10x10 projektjének első állomása az Emil Goodmannel készült negyedórás riportfilm. Emil Goodman 2011-ben diplomázott a MOME-n, kari engedéllyel már a végzés előtt két évvel elkezdhetett dolgozni a mitikus Henry Waltz ál-trailerén, mely vastagon meghozta a várt nemzetközi szakmai érdeklődést is – tengeren innen és túl. Már a Beat Dis 2007-es ’Just like ’videoklipje nagy sikert aratott, és feltárta azt a világot, amit Emil Goodman azóta is folyamtosan épít, fejleszt. Sajátos módon vált valóra gyerekkori álma: feltaláló, robotépítő ezermester akart lenni. 

„Nem szeretem az animációt, szívesebben oldom meg az elképzeléseimet trükkös, sajátos módszerekkel. Látványokat tákolok össze, szép dolgokat darabolok szét.” Az új Mary Popkids sláger, a ’Nightdrive’ klipje - a kevert technikák, a koszos, tarantínós hangulat, a sztori, az átalakított autó, a 3D vetített világ – ékes bizonyítéka annak, hogy Emilnek nem kenyere rutinból alkotni, szereti a rizikót, és saját gyerekeként vállal minden rendhagyó újítást, kattanást. „Minden munkám egy továbblépés ahhoz a ponthoz, ami a cél: a fejlesztés.”

A sorozat „launch partyja” a Super Channel évadnyitója is lesz egyben, amit a Toldiban ünnepelnek meg – ahova a film levetítése mellett koncertet és dj-ket is hoznak. Az esemény természetesen ingyenes.

programajánló, bemutató, emil goodman, super channel, toldi klub, videópremier, 10x10, launch party Icon_print

Hg_pasaret_szponzor_title
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317