Logomain

Rögtönzött boldogság a januári kreatív reggelin

By Tóth Katalin 2013. január 29. 09:38

szerk at hg dot hu

CreativeMorningsBudapest a Momentán Társulattal

Vajon mi kell ahhoz, hogy egy hideg, szürke januári pénteken az ember vidáman keljen fel kora reggel, és még munkaidő előtt beüljön egy előadásra? Az inspiratív reggeli programsorozat, a CreativeMornings receptje szerint nem sok: kávé, kávé, még több kávé, izgalmas téma és jó hangulat. A receptet a világon már több mint negyven városban kipróbálták, a hg.hu egy éve hozta Budapestre, és azóta olyan sikeresen működik, hogy az idei első rendezvényre kevesebb mint három óra alatt fogyott el az összes jegy.

734868_434393056631372_346837772_n20130604-20111-y9x538.gallery

A CreativeMornings Budapest villámgyorsan vált az egyik legnépszerűbb szakmai eseménnyé, ahol a hazai kreatív élet változatos területeinek tehetséges képviselői mutatkoznak be, a közönség pedig kávé mellett ébredezhet, ismerkedhet és inspirációval feltöltődve kezdheti a munkanapját. 

A New York-ból indult nemzetközi előadássorozat 2013-ban minden hónapban egy-egy közös téma köré szerveződik. Január az év leglehangolóbbnak tartott időszaka, így - ironikusan vagy lelkesítésképpen - a globális hívószó ezúttal a boldogság volt. A budapesti reggelin a főszereplő Momentán Társulat biztosította az óriási adag endorfint: az improvizációs színház hazai mesterei a témához és a közönséghez igazított interaktív játékokkal készültek. Szólt rögtönzött blues a rendezvényszervezők életéről, a közönség kapott gonosz főnök-kezelési képzést és kiderült, hogy a világon az aquapark-tesztelők munkája a legvidámabb, kivéve, ha a jelenet sci-fiből hirtelen háborús filmmé válik...

A januári CreativeMornings Budapest alapján a boldogsághoz elég 40perc nevetés, ébresztő kávé és jó társaság - meg persze a tudat, hogy minden hónapban egyre több lelkes érdeklődő kel fel és találkozik a Toldi Moziban korán reggel azért, mert kíváncsi, hogy mi a helyzet itthon a kreatív szakmában.

A februári programról annyit már elárulhatunk, hogy a téma nem kevésbé izgalmas: a következő rendezvényen ugyanis a pénzről lesz szó. Az előadót a CreativeMornings Budapest facebook oldalán jelentjük majd be, az esemény időpontja február 15. reggel 8:30, a helyszín a Toldi Mozi, regisztrálni pedig - a korlátozott férőhelyek miatt - a megszokott módon február 13-tól a hg.hu-ról vagy a CM_BDP facebook oldaláról is elérhető Eventbrite felületen lehet majd.

Reggelizzünk együtt februárban is!

színház, program, momentán társulat, kreatív szakma, péntek, kreatív reggeli, improvizáció, kreatív, creative mornings, creative mornings budapest Icon_print

Hg_pasaret_szponzor_title
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317