Logomain

Mutasd a portfóliód!

By Tóth Katalin 2012. október 27. 13:24

szerk at hg dot hu

Behance Portfolio Reviews Budapest az A38-on

A májusi első alkalom után október 30-án újra megrendezik a Behance Portfolio Review nemzetközi kreatív portfólió estet, ahol az alkotók azonnali visszajelzést kaphatnak a szakmabeliektől és a kreatív szakma képviselőitől, valamint prezentálhatják munkájukat a nagyközönség előtt is. Az első Portfolio Review szervezését a Carnation Group vállalta magára, a jövő heti estet pedig a Super Channel-nek köszönhetjük. A helyszín ezúttal az A38 hajó lesz, az előadók között pedig olyan neveket találunk, mint Kiss Miklós grafikus, Kóti Réka fotográfus, vagy a Madridból frissen hazatért Odooproject tervezőcsapata. Az est két részre oszlik majd: az első, 5 órakor kezdődő programon a kreatív szakma képviselői vesznek részt, míg a 7 órai kezdetű előadások nyitottak a közönség számára, a részvétel pedig ingyenes.

120130604-20111-1mwdovc.gallery

A Behance.net a nemzetközti kreatív világ első számú online portfólió oldala, mely tervezők számára teremt kiváló lehetőséget munkáik bemutatására, népszerűsítésére. Minden évben két alkalommal rendezik meg világszerte a kreatív portfólió esteket, melynek keretében fiatal pályakezdő alkotók és a szakma gyakorló képviselői virtuális térből kilépve összejönnek, hogy megismerkedjenek egymás munkáival, szakmai kérdéseket vitassanak meg, és megosszák egymással tapasztalataikat.

Idén ősszel az A38 kiállítóterme ad otthont a rangos eseménynek, melyre a rendezők szeretettel várják a kreatív világ szakmai résztvevőit és az érdeklődőket egyaránt! 17.00 órai kezdettel indul alkotók számára meghirdetett szakmai programunk. Az eseményre fiatal tehetséges tervezők - grafikusok, divattervezők, formatervezők, fotográfusok, illusztrátorok, webdesignerek, médiadesignerek - jelentkezését várjuk, akik szívesen bemutatnák aktuális munkájukat tapasztalt szakmai résztvevők előtt. Az est során
Szénássy Alex (Laboratory Group), Jedlicska Márton (Kirowski), Király Emese (OMD), Majoros Zita (Printa), Kövesházi Dániel (Mito), Martinkó József (Trend Guide) és Tóth Andrej (Kuzin, A38) képviseli a kreatív szakmát.

Egy rövid előadást követően a résztvevő tervezők alkotóterületek alapján kisebb csoportokban prezentálják munkáikat egymás és néhány szakértő előtt, akik sok éves szakmai tapasztalatukból eredő rálátásuknak köszönhetően hasznos gyakorlati tanácsokkal, ötletekkel és meglátásokkal segítik a bemutatott munkákat. A szakmai prezentáción való részvétel limitált, regisztrációhoz kötött.

19.00 órától a budapesti kreatív élet meghatározó szereplőinek 15-20 perces előadásait hallgathatja meg a nagyközönség:

Szentirmai-Joly Zsuzsanna – a Laokoon szövet feltalálója
Kóti Réka - fotográfus
Kiss Miklós – grafikus
Magács László – a Merlin Színház igazgatója
Odooproject - építészet

A 7 órakor kezdődő programokra regisztrálni itt lehet, az esemény Facebook oldala pedig  itt található.

Az esti hangulatról Soundkitchen dj-k gondoskodnak.

behance, kiss miklós, a38, szentirmai-joly zsuzsanna, kóti réka, odooproject, portfólióbemutató, laokoon, behance portfolio reviews, super channel, kreatív szakma, előadások, magács lászló Icon_print

Hg_pasaret_szponzor_title
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317